Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un profesor de istorie din București a fost bătut de mascați în timpul unei percheziții greșite. Apoi, tot el a primit o amendă de 500 de lei pentru că a sunat nejustificat la 112.

Profesorul Corneliu Riegler a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București împotriva Serviciului de Acțiuni Speciale.

Incidentul a avut loc la mijlocul lunii februarie. Mascații erau în căutarea unei femei bănuite de înșelăciuni, dar au greșit adresa.

La o lună de la incident, în loc să primească scuze, profesorul s-a trezit cu o amendă.

"Au spus că am apelat nejustificat serviciul de urgenţă 112 şi că am avut o atitudine... am proliferat injurii la adresa Poliţiei, aşa scrie în procesul verbal, am proliferat injurii şi am avut o atitudine sfidătoare, adică nu am lăudat poliţia. După ce ne-au dărâmat uşa şi ne-au bătut în casă, noi trebuia să lăudăm poliţia. Comunicatul poliţiei vreau să vă spun că este plin de minciuni. Ei spun că au sunat la uşă şi că ar fi spart uşa doar după ce ar fi sunat de mai multe ori. Este o minciună. Comunicatul Poliţiei nu spune nimic despre faptul că au bătut oamenii, nu spune nimic despre faptul că au lovit cu patul puştii, nu spune nimic despre faptul că 14 oameni s-au purtat ca naziştii", a declarat Corneliu Riegler.


Comentarii

PSIHIATRUL DE SERVICIU Bai, nea' Bilei, inghite-ti pastilele de calmare, si fa-ti o clisma, caci esti constipat, si-ti iese kakatul pe gaura gurii !

13 martie 2018 20:15

Lute Corect ,pai ce vreti sa se bata cu coloratii care fac legea ??

13 martie 2018 19:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.