Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Era cunoscut drept contabilul de la Auschwitz, în vârsta de 96 de ani, fostul ofiţer SS, Oskar Groening, a murit. Ştirea a fost lansată de Spiegel online: Groening a murit în spital.

Reamintim despre cazul fostului SS-ist de la Auschwitz care a făcut valuri lunile trecute după ce i-a fost refuzat recursul împotriva încarcerării. Cu toată vârsta sa înaintată. decizia a fost luată de Curtea Constituţională germană, respingând recursul avocaţilor care susţineau că Groening e prea bătrân şi distrus fizic pentru a putea suporta regimul penitenciar. Fostul contabil de la Auschwitz, cum a fost numit Groening, a fost condamnat în 2015 pentru complicitate la asasinarea a 300.000 de evrei.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Shmil Kein Dumnezeu sa-l ierte.... ca a fost om bun!

22 aprilie 2018 22:10

Arpad Molnar Dumnezeu sa-l ierte, c-a fost băiat bun! Acum au mai rămas doi măturători care vor fi și ei acuzați de mortăciuni!

13 martie 2018 18:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.