Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă comună cu omologul polonez, Mariusz Blaszczak, că îşi doreşte ca până la finalul acestui an Brigada Multinaţională de la Craiova să fie operaţională.

"Ne dorim ca împreună cu aliaţii noştri şi, desigur, împreună cu Polonia - care ne dă un sprijin substanţial - să avem operaţională Brigada Multinaţională de la Craiova până la sfârşitul acestui an. Profit de ocazie pentru a-i mulţumi omologului meu polonez pentru tot sprijinul pe care îl acordă la Brigada Multinaţională de la Craiova", a precizat Fifor, în conferinţa de presă prilejuită de reuniunea miniştrilor apărării din ţările participante la "Iniţiativa Bucharest 9 (B9)".

El a adăugat că ministrul polonez se va afla pe parcursul zilei la Craiova, unde se va întâlni cu militarii polonezi. Fifor a reiterat dorinţa ca în cadrul Brigăzii Multinaţionale prezenţa trupelor să se facă după model polonez, adică rotaţional.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.