Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa, deputatul PNL Gigel Stirbu, a anuntat ca, miercuri, in Plenul Parlamentului, ii va cere demisia ministrului Culturii, George Ivascu, pentru ca, dupa primul trimestru al anului Centenar, niciun proiect dedicat sarbatoririi Marii Uniri nu a fost aprobat de minister, relateaza News.ro.

"Cele 2.048 de proiecte, depuse in mare parte de administratiile locale din tara, au fost anulate de actualul ministru impreuna cu conducerea ministerului. Ceea ce ne duce in situatia de a nu avea, la finalul primului trimestru din anul Centenarului, niciun proiect aprobat pentru aceasta sarbatoare. Personal, in dubla mea calitate, maine, in plenul Parlamentului, ii voi cere public demisia acestui domn. Pentru ca plenul l-a investit cu aceasta onoare de a fi ministru. Totodata, grupului politic caruia ii apartin, ii voi solicita imediat depunerea unei motiuni simple la adresa acestui domn, daca PSD-ul nu il demite", a declarat marti Stirbu.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.