Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Garanţiile de securitate pentru România sunt apartenenţa la NATO şi parteneriatul strategic cu Statele Unite, dar, în acelaşi timp, este nevoie şi de o coerenţă în ceea ce priveşte abordările naţionale în domeniul apărării şi securităţii naţionale, a declarat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la finalul unei întâlniri cu şefii de delegaţii din statele formatului "Iniţiativa Bucharest 9", precum şi cu reprezentanţii NATO, SUA şi DSACEUR, cu prilejul desfăşurării Reuniunii miniştrilor apărării din statele participante la "Iniţiativa Bucharest 9".

"Am avut întâlnire cu miniştrii apărării din ţările formatului B9. (...) Le-am spus care sunt opiniile mele în câteva teme importante pentru România. Din punctul şi al nostru de vedere garanţii ale securităţii noastre naţionale sunt apartenenţa la NATO, deci NATO şi parteneriatul strategic cu Statele Unite.

Integral pe AgerpresComentarii

gica ,contra Trump nu mai accepta sa ofere protectie fara masuri compensatorii:bani,piata de desfacere sustinere politica internationala si controlul strict al politicii intere si externe ale protejatului De ce atunci gurile nationaliste din PSD sunt lasate sa cante pe invers ? Putem sa ne aparam singuri ca pe vremea haiducilor cu armata aproape inexistenta a zilelor de acum ?

13 martie 2018 16:19

Tanta Ti-e drag si de astea, ca si de Irina????

13 martie 2018 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.