Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov Marian Petrache spune că va da în judecată Ministerul Fondurilor Europene.

Acesta susține faptul că după patru ani de când a primit masterplanul pentru perioada 2014-2020, judeţul Ilfov nu a primit aprobarea pentru depunerea documentaţiei de accesare a fondurilor europene pentru rezolvarea problemelor de canalizare. Petrache a mai spus marţi, în cadrul seminarului "Împreună pentru dezvoltare durabilă - Dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov”, organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabilă al Secretariatului General al Guvernului, că România pierde foarte multe oportunităţi din cauza unei capacităţi administrative slabe.

"Eu astăzi sau mâine dau în judecată Ministerul Fondurilor Europene. Judeţul Ilfov va fi privat de 340 de milioane de euro. Din 2014, când am pregătit masterplanul pentru perioada 2014-2020, după opt revizii, nici acum nu am primit acceptul pentru depunerea documentaţiei pentru accesarea fondurilor europene.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.