Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR a lansat, marţi, o petiţie publică pentru deschiderea terenului din jurul Casei Poporului către cetăţeni şi organizarea unui concurs internaţional de urbanism şi peisagistică pentru amenajarea spaţiului ca parc public.

Petiţia postată pe site-ul campaniamea.de-clic.ro este adresată preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, potrivit unui comunicat de presă.

„Instituţiile publice au nevoie de spaţii publice. O Românie democratică se construieşte cu instituţii democratice care au nevoie de spaţii deschise, accesibile si inclusive. Domnilor preşedinţi, nu ne putem preface că suntem democraţi în casa şi în curtea lui Ceauşescu”, se arată în petiţia lansată de USR.

Integral pe MediafaxComentarii

Ionut Sigur ca da, rezistentii de rahat vor acum sa invadeze cu putoarea lor si spatiul din jurul Casei Poporului. La munca, rahatilor usr-isti!

13 martie 2018 17:59

Lute Usr partidul diaree nu are decat preocupari una si una,asta cu gardul e colosala ,urmeaza si gardul de la Cotroceni ,Scrovistea ,Sibiu etc etc ,de ce e prea curat ,sa poata lumea sa-si faca nevoile ,sa arunce peturi ,sa se poata face sex si altele.Mai partid de nimic oare alte treburi nu sunt in tara asta sau nu se face circ destul?

13 martie 2018 14:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.