Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspecţia Închisorilor din Marea Britanie a publicat marţi un raport care denunţă condiţiile în care sunt ţinuţi imigranţii într-un centru de reţinere de la periferia Londrei, unul dintre ei rămânând acolo mai mult de patru ani, relatează AFP.

După vizita inspectorilor săi la Centrul din Harmondsworth, situat în apropierea Aeroportului Heathrow şi prezentat ca fiind cel mai mare din Europa, autoritatea a deplâns faptul că unii imigranţi au fost reţinuţi "prea mult timp". "La începutul controlului, 23 erau reţinuţi de peste un an, o persoană fiind reţinută timp de patru ani şi jumătate", a subliniat instituţia.

Expulzarea acestor imigranţi în ţările lor de origine a eşuat "din diferite motive", a precizat Inspecţia, oferind ca exemple "contestaţii în justiţie tardive, absenţa unor documente de călătorie sau comportamente perturbatoare".

Integral pe AgerpresComentarii

PRECIZARE: nu (prea) știm ce vă privește pe Dvs. ”știrea” asta, dar noi am defekat-o totuși, că nouă ne ies bani frumoși de ”fonduri” (de EURO-ȘPAGĂ FREE-TAX plus scutire de ancheta DIICOT, n.r.) pentru detonarea de MEDIA-BĂȘINI de ”sensibilizare”... Cu respect, ”Noul” AgerPoollaPress

13 martie 2018 10:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.