Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De ceva timp, Liviu Dragnea trăieşte o nouă poveste de dragoste, alături de Irina Alexandra Tănase, care este cu 30 de ani mai tânără decât el. Şi, după divorţul de Bombonica, se pare că liderul PSD e pregătit să ajungă din nou la altar împreună cu Irina, de vreme ce sunt împreună din luna mai 2016.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, s-a arătat încântat de prezenţa iubitei sale la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc sâmbătă, la Sala Palatului, anunță JURNALUL NAȚIONAL. De altfel, Dragnea a şi aşezat-o pe Irina chiar în primul rând la Congresul Extraordinar al PSD de sâmbată, între primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul de Interne, Carmen Dan.„Se iubesc. Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea sa”, a spus Gabriela Firea despre relaţia celor doi. Întrebată dacă aceasta are profil de Primă Doamnă, Firea a raspuns imediat: „De ce nu…? E o tânără care este de viitor. Noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, s-a ocupat de organizarea unor evenimente caritabile sau a contribuit la organizarea acestora”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a risipit luni seara misterul legat de inelul pe care l-a purtat la Congresul partidului partenera sa de viață, Irina Tănase, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. El a declarat că i-a fost ”drag” că la Congresul extraordinar al partidului a fost însoţit de partenera sa de viaţă, Irina Tănase, și a ţinut să precizeze că ”încă” nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta era doar un cadou de 1 Martie. „Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.red), că nu trăiesc pe sub pământ.

Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, doamne ajută, domnule, n-am cerut-o încă. S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a declarat Liviu Dragnea.

Prezenţa partenerei lui Liviu Dragnea, în primul rând, la congresul PSD, e un act de normalitate, crede premierul Viorica Dăncilă, care i-a făcut şi un scurt portret tinerei în vârstă de 25 de ani. Viorica Dăncilă a declarat duminică, într-un interviu televizat, că l-ar cununa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dacă acesta i-ar cere, anunță ADEVĂRUL. Premierul a explicat că o cunoaşte pe Irina Tănase, partenera de viaţă a lui Dragnea, şi că aceasta ar fi o „fată deosebită, modestă, plină de bun-simț”.

Jurnalistul Cornel Nistorescu a lansat un atac fără precedent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, duminică seara. Nistorescu a declarat că Liviu Dragnea a făcut Congres în PSD pentru a-și prezenta „amanta”. „Au făcut Congres pentru ca Dragnea să își prezinte amanta. Cum să își aduci amanta la Congres?”, a spus Cornel Nistorescu, citat de EVENIMENTUL ZILEI.

DIGI24 notează că până la ora actuală nu se știe dacă Irina Tănase are vreo calitate oficială în PSD.

Dincolo de așteptatul anunț al cererii în căsătorie, iată că mulți s-au întrebat ce anume o recomandă în politică pe iubita șefului PSD. ANTENA3 susține că Irina Alexandra Tănase a fost secretara lui Liviu Dragnea şi l-a însoţit pe liderul PSD de mai multe ori in Brazilia, la Fortaleza. Prima oara a ajuns acolo când avea 21 de ani, la două luni de la instalarea ei în funcţie. Înainte de a acest post, Irina Tănase a lucrat un an (2012-2013) la firma Asesoft International SA, companie controlată de Sebastian Ghiţă, pe atunci parlamentar PSD.Comentarii

Sictirescu Daca-i da Duumnezeu sanatate, Dragnea ne face 30 de km de autostrada pana-n 2040! Nu ZERO km ca Ciolos in 2016!

13 martie 2018 20:00

v Tocmai am facut o laba

13 martie 2018 19:56

Vasile Marin Participarea amantei lui Dragnea pa Congresu PSD (cred ca Bombonica nici nu mai iese pe strazile Alexandrei de rusine...nu ca mi-ar fi mila de ea dupa cate i-a lasat Dragnea dupa divortz ei si odraslelor) este sa arate "C.A POT" si sa arate poporului ca i se rupe de moralitate si cinste....EL E STAPANUL SI REGELE SI FACE CE VREA PULA LUI...

13 martie 2018 16:39

Victor Multzi barbatzi de varsta a 2-a trec de secretare tinere si amante si tzin de familia lor cu 2 copiii...Ganditzi-va cat trebuie sa fure Dragnea ca sa asigure noii familiii ca a lasat la vechea familie a Bombonichei...Viloiu, Hotelul din Alexandria doamnei si lui fi-su crescatoria de porci Salcia, Gospodaria PCR din Alexandria, Belina si padurile de vanatoare din Teleorman....

13 martie 2018 16:33

Cristi Dupa elena si carmen sa avem parte si de irina?

13 martie 2018 15:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.