Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia Europeană plănuieşte să ceară ţărilor extracomunitare să accepte repatrierea azilanţilor respinşi, iar statele care refuză ar putea să fie vizate de limitări privind vizele de călătorie în Uniunea Europeană, relatează cotidianul Die Welt, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

Legislaţia propusă, despre care cotidianul german afirmă că va fi anunţată miercuri, prevede ca ţărilor care nu cooperează în ceea ce priveşte repatrierile le vor fi acordate mai puţine vize pentru diplomaţi şi persoanele cu paşapoarte de serviciu, pe o perioadă iniţială de trei luni.

Integral pe MediafaxComentarii

Asta este un ȘANTAJ GROSOLAN Imperialiștii din occident, au COTROPIT țările din Asia mică și Africa, iar acum vor ca nota de plată să fie suportată de alții .

13 martie 2018 11:21

Mediafax: Sîrbu-Infdractoru' (jidovu' ăla terorist cu TNT-ul, n.r.) ”absoarbe” la greu ”fonduri” din defekarea / diseminarea de EURO-balegă în spațiul (vostru) public! Tu ce faci?! Cu respect, ”The Mediafuckers” (group MEDIA-INFRACȚIONAL în curs de lichidare juridică, n.r.)

13 martie 2018 10:58

Corina Creața (EURO-CIUMA-ROȘIE, n.m.): ȘI EU, ȘI EU am cerut !!! La baza cererii stă constatarea că EURO-ȘPAGA (free-tax, n.m.) nu poate rezolva (în mod cu totul surprinzător, n.m.) problemele cu care ne confruntăm noi la nivel ”unional” (ca uniune a ”refugiaților” cu Dvs., EURO-iobagii noștri dragi, n.m.), așa că ne-am propus să punem la punct (mai precis: la cale, n.m.) ”un nou mecanism”, care prevede aplicarea de lovituri cu EURO-biciu' pe spinarea cui refuză să înfulece cotele de EURO-căcat-structural oferit de noi spre ”absorbție”! Cu respect, CC a CE a UE

13 martie 2018 10:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.