Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatul a adoptat o propunere legislativă de abrogare a legii privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale. Inițiativa i-a aparținut senatorului PMP Traian Băsescu, acesta declarând că Academia în cauză este doar o sinecură pentru băieții șmecheri.

Propunerea a fost adoptată cu 98 de voturi ”pentru”, două ”împotrivă” și o abținere, precizează stiripesurse.ro.

"Am lansat această iniţiativă legislativă constatând inutilitatea unei instituţii care nu are decât statutul de instituţie clientelară. Această Academie a Ştiinţelor Securităţii Naţionale s-a înfiinţat în 2012 ca Academie de Ştiinţe Militare, ceea ce era cu totul altceva.", a afirmat Băsescu la dezbaterea proiectului din plenul Senatului.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

pensionistu` ne-ferice Nicio indemnizatie gen...pensie speciala (de parlamentar, de judecator, de procuror, de ..aviator, de...orice "fonctie" !!!) nicio pensie speciala, fara CONTRIBUTIVITATE !

13 martie 2018 11:09

Las ca nici cu basila nu mi-e rusine Nu nemernicul asta chior mi i-a facut colonei si generali din pix pe neica nimeni (Turcescu et comp)?! Acum stie sa dea din clanta.

13 martie 2018 10:50

Pute Si cretinul asta handicapat ce face ,cui mai preda din cele invatate furturi ,japca ,lafaiala pe banii statului ,doctorate la greu etc etc etc.Pacat ca asa javre raman cu asa pensii si alte avantaje ,stat condus de handicapati pentru handicapati !!

12 martie 2018 21:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.