Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK, a comentat evenimentele de la meciurile cu AEK Atena și Olympiakos. Nu știe ce se va întâmpla la comisiile din Grecia, însă dezvăluie motivul pentru care AEK n-a vrut să continue meciul."Sunt lucruri unice în istoria fotbalului. E incredibil! Cu AEK, atmosfera a fost fantastică, suporterii au făcut un spectacol. Cu Olympiakos o rolă l-a atins pe antrenor, iar ei erau pregătiți să nu joace. Au ieșit imediat de pe teren. S-a dat meci pierdut cu 3-0. A fost un moment important. Am vrut să se joace pe teren, dar nu s-a putut.

Am fost învinși în afara terenului. La două săptămâni după Olympiakos, situația a fost schimbată total. Din poziția de lider am ajuns să jucăm cu AEK pentru a ne apropia de lider. Și așa, reușim să marcăm, cu o strategie total schimbată. Dar după bucuria noastră de la gol, nu știu ce s-a întâmplat.

Golul a fost validat 3-4 minute, dar apoi nu știm ce s-a întâmplat. Au fost proteste vehemente și s-a creat senzația că golul ar putea fi anulat. După care a intervenit acel moment, intrarea patronului pe mine, AEK a ieșit de pe teren, arbitrul a plecat și el. Arbitrul a anunțat că meciul trebuie să reia.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.