Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Filmul documentar ''The distant barking of dogs'', al regizorului danez Simon Lereng Wilmont, a primit duminică trofeul ''Alexandru de Aur'' în cadrul celei de-a 20-a ediţii a Festivalului de Film Documentar de la Salonic (nordul Greciei), informează AFP.

Pelicula, care spune povestea unui an din viaţa unui băieţel dintr-o zonă de conflict din Ucraina, a primit, de asemenea, premiul Federaţiei internaţionale a criticilor de film (FIPRESCI) şi premiul ''Human Values Award'', acordat de parlamentul grec.

Premiul special al juriului a fost acordat ex aequo documentarelor ''Baronesa'', o producţie braziliană regizată de Juliana Antunes despre viaţa femeilor din cartierele sărace din Belo Horizonte, şi ''Meteors'', al regizorului turc Gürcan Keltek, care vorbeşte despre istoria unui oraş kurd din estul Turciei.

Integral pe AgerpresComentarii

Bine, dar HOMO-documentare cu EURO-bulangii LGBT-ORL și cu feminizde descreierate, decerebelate, care urlă ca EURO-scroafele la Berlinală,au reacții spasmodice de broaște spinalizate și electrocutate (și se masturbează anal cu Ursu' de Aur, n.m.) n-au?! Cu respect, Paulus

12 martie 2018 9:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.