Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pentru nereguli rutiere, poliţiştii de la Serviciul Rutier Ialomiţa au aplicat, în 2017, peste 51.000 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe abateri constatate în trafic de către oamenii legii au fost date pentru viteză excesivă.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în 2017 poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat 51.465 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe dintre contravenţii au fost date şoferilor care au depăşit viteza legală pe drumurile publice, însă nici cei care au băut şi apoi s-au urcat la volan nu au scăpat de pedepse. În total, valoarea sancţiunilor aplicate şoferilor care au încălcat legea a fost de 10,4 milioane de lei.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul POLIȚIA 7/12 HRISTOS 7/12; POLIȚIE 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; P.O.LI.ȚIA. P-Public, O-Ordine, LI-Elia, ȚIA-Tisbita. Ordinea publică a Lui Hristos și Elia Tisbita.

11 martie 2018 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.