Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a fost aleasă în funcția de președinte executiv al PSD cu 2880 de voturi "pentru", a anunțat președintele comisiei de numărare a voturilor, Claudiu Manda.

În urma votului de sâmbătă, 10 martie, Viorica Dăncilă va ocupa, oficial, poziția a doua în ierarhia partidului, după președintele PSD, Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

VM Blestemat e poporul de are un asa premier si guvern sa-i decida soarta...Numai lingai, yesmani si incompetentzi ce ne hotarasc soarta...Beizadele si amante pusi in functzii de secretari de stat...Ministri prostri si cu o singura aptitudine...LINGAI IN CURUL LUI DRAGNEA,,,,

13 martie 2018 17:07

Moarte-Psd-ului ai primit si tu @v de la wc scris de la puscariasul Dragnea asa scri aici,manca-me-ai pula de imputit de lingau Psd-ist pe cine vrei sa impresionezi mai cacat imputit ce ai scris aici ,,fututi morti ma-ti de jeg de tigan roman..

11 martie 2018 21:23

Karl von Eylau Uraaa!!! Victorie! Care victorie? Victoria Imunogloabei! Chestia e cu drame, tragedii și oftică. Dar fascistul ăla cu prezervativul tras peste moaca lui patibulară a fost promovat afară cu câteva cizme îndesate-n cur, e vorba despre Codrin Ștefănescu, momâia aia care stătea rășchirată magistral în niște poze luate înaintea unui corp de bibiotecă ce părea zdravăn, dar care putea fi numai o fotografie de corp de bibiotecă, truc pe care-l folosea și Adrian Năstase. Pun pariu că acel Codrin Ștefănescu va dezerta din PSD și se va duce la neo-legionarii ăia de la Noua Dreaptă, apoi va începe să divulge-n presă toate ticăloșiile din PSD, atât cele la care el Codrin a fost părtaș, cât și cele neștiute de nimeni. Va fi culmea căcării! Oricum Dragnea a preferat s-o pună pe madam Dăncilă în funcția a II-a din PSD, tocmai pentru a avea acolo o servitoare de nădejde și o slugă umilă și preaplecată, slugă similară lui Tăriceanu care e-n postura de președinte al Senatului. Dragnea s-a înconjurat de un anturaj de slugi, slugoi și pupincuriști. Halal! Muie la tot PSD-ul!

11 martie 2018 19:55

Apel la luciditate analfabeta asta nu stie nici macar sa citeasca, daramite sa conduca un guvern si un partid.

11 martie 2018 12:34

uratoru` meserias URAAAAAAAA....SI LA GARA !!! NE-AM SCOS !!! UNDE.....SE DAU FELICITARILE, MASA SI....DANSU`???

11 martie 2018 11:37

v In realitate PSD este la 80%. In 2017 s-au dat in folosinta 300 de km de autostrada, 8 spitale regionale, euro a scazut, ratele la credite au scazut si ele. Practic, nu mai exista somaj.

11 martie 2018 10:20

Adevarul gol golut Asta face greseli gramaticale si cand citeste de pe foaie. As lideri, asa partid, asa votanti.

11 martie 2018 10:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.