Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mai mulţi voluntari din Zimnicea, elevi şi adulţi, s-au gândit să dea o mână de ajutor vârstnicilor din oraş. S-au organizat şi au trecut la treabă.

Silvia Florentina Cojocaru şi Simona Cătălina Vizitiu sunt două eleve de liceu din Zimnicea care au pus la cale, din proprie iniţiativă, o acţiune de voluntariat: să ajute vârstnici din oraş să dea zăpada din curţi şi de pe trotuare. Amândouă cred în puterea voluntariatului şi a exemplului.

Integral pe AdevărulComentarii

Vasile e pe malul fluviului misepipi? nu-i asa?

11 martie 2018 6:26

bijbok unde se agata mata de pula lui tactu! proasta satului.

10 martie 2018 10:13

Florina Pop: să știți că (în realitate, n.m.) io mă futt în el de ”voluntariat” și de ”putere” a lui - io NU AM AJUTAT ÎN VIAȚA MEA PE ABSOLUT NIMENI SĂ CUREȚE ZĂPADA DE PE TROTUAR, dar (dintr-o aparent banală ipocrizie, n.m.) am defekat MEDIA-BĂȘINA asta ca să încerc să ”absorb” niscaiva ”fonduri” de la ăia cu ”genul” și de la comercianții de forță gratuită de muncă! Cu respect, FP

10 martie 2018 8:43

Gestul e lăudabil! Titlul articolului e din păcate agățat de un coi și nu de un cui. Harta se agață la partea superioară, deci undeva la nordul României, iar Zimnicea e un oraș sudic și nu cred că greșesc. Autoarea articolului ori a făcut geografia cu Adrian Năstase, cel care-și atârna harta țării de coaie, pardon de ouă, ori făcut geografia la fără frecvență, unde hărțile se pot atârna și de jos în sus sau lateral, chiar și paralel, că tot e moda statului paralel. Va trebui s-o iertăm, pentru că e tardiv pentru a o lăsa repetentă numai la geografie. Treacă de la noi, de data asta!

10 martie 2018 1:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.