Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Prin vocea lui Eugen Tomac, membrii PMP au anunţat obiectivul de ţară ce constă în unirea Republicii Moldova cu România. În acest sens, s-a decis ca în cadrul consiliilor locale municipale, consilierii să semneze o declaraţie de unire. La Buzău, misiunea de a le propune colegilor din miniparlamentul local îi revine lui Silviu Roşioru.

Prezent vineri la Buzău, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anunţat că a dat startul procesului de unificare dintre Republica Moldova şi România.

Integral pe AdevărulComentarii

v Bai Tolomac, seful tau Javra Ordinara a fost pe post de presedinte zece ani, tot putea sa faca diverse actiuni in vederea unirii. Avind in vedere ca esti basarabean, astfel de actiuni trebuie intreprinse pe ambele maluri ale Prutului. Astfel de actiuni trebuiau intreprinse de mult timp si sa le "incununam" cu ocazia implinirii a o suta de ani de la Marea Unire.

10 martie 2018 15:36

Oltean Unire impotriva vointei MAJORITATII moldovenilor si a MAJORITATII romanilor ? Nu trebuie, mai intai, cate un REFERENDUM in fiecare tara ? Alesii PMP nu mai au altceva de lucru, totul e OK in ROMANIA ?

10 martie 2018 12:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.