Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

UPDATE 13.18 - La şedinţa CEX au fost validate TOATE candidaturile, a spus Liviu Dragnea, vineri, după ședința CEX.

„N-am văzut numulțumiri la CEX”, a mai spus liderul PSD.

Potrivit lui Liviu Dragnea, sunt 24 de candidați aprobați.

„Am aprobat de asemenea organizarea și desfășurarea congresului de mâine, s-a stabilit președintele comisiei de numărare a voturilor, domnul Manda, s-a stabilit să fie observatori(...).Daniel Florea și-a retras candidatura. I-am spus domnului Bădălău că după Congres o să-l propun ca președinte al Consiliului Național al PSD”, a adăugat președintele PSD.

Știrea inițială:

Comitetul Executiv al PSD trebuie să valideze candidaturile depuse pentru funcțiile de președinte executiv, secretar general și vicepreședinte.

Tensiunile dintre tabere sunt din ce în ce mai evidente.

Codrin Ştefănescu, încă secretar adjunct al partidului, a declarat că în partid trebuie ascultată şi vocea minorităţii, şi că speră să se găsească o cale prietenească.

Ştefănescu a făcut un apel de pace în partid, înainte de a intra la Comitetul Executiv al PSD

Ecaterina Andronescu anunţă că eventuala respingere a candidaturii ei pentru funcţia de preşedinte executiv nu o va afecta în vreun fel.

Se bucură însă de numărul mare de femei care vor fi acceptate în viitoarea conducere a partidului.

Nicolae Bănicioiu, cel care vrea să fie preşedinte executiv al PSD în ciuda dorinţei lui Liviu Dragnea, are un mesaj tranşant pentru preşedintele partidului: avem aceleaşi drepturi, inclusiv cel de a fi votat în congres.

Bănicioiu îi transmite că nimeni nu îi poate interzice să candideze.


Comentarii

Paulus @Valentin Fortu: Nu (noi) nu suntem vite - în ceea ce te privește însă, pentru a-ți ieși din păreri, trimite un CV la o multi-anti-națională și vei căștiga dreptul de a paște pe un islaz comunal la alegere.

10 martie 2018 20:11

Valentin Fortu · Universitatea Politehnica Bucuresti - Paris, „Orașul Luminilor”: Imigranți din Sri Lanka și-au scalpat un compatriot și i-au tăiat o mână, într-un restaurant parizian - https://www.activenews.ro/externe/Se-intampla-la-Paris-%E2%80%9EOrasul-Luminilor-Imigranti-din-Sri-Lanka-si-au-scalpat-un-compatriot-si-i-au-taiat-o-mana-intr-un-restaurant-parizian-149699

10 martie 2018 20:05

Mosche Kluhaft, strategul israelian al PSD Parlamentul European recunoaște „standardul pentru est” în cazul alimentelor. Se pregătește LISTA NEAGRĂ a companiilor care schimbă rețeta - https://www.activenews.ro/economie-consumator/Parlamentul-European-recunoaste-%E2%80%9Estandardul-pentru-est-in-cazul-alimentelor.-Se-pregateste-LISTA-NEAGRA-a-companiilor-care-schimba-reteta-149710

10 martie 2018 20:00

Mica tabără anti-Dragnea a încins atmosfera in PSD. Nea Livache a promis la incheierea congresului un FOC DE TABARA. Cate tabere vor arde ???

10 martie 2018 10:03

Mosche Kluhaft, strategul israelian al PSD Strategia PSD e simpla: 0 km de autostrada, 0 spitale construite din cele 8 promise. Le dai la bugetari 25% in plus, le iei la toti 30% prin scaderea puterii de cumparare. Vinovatii? Sosos, UE, binomul, Johannis, multinationalele.

10 martie 2018 8:02

Miron Mitrea Pe timpul guvernarii Nastase, erau pltatiti postaci articulati, studenti, etc. Acum Dragnea si-a adus toti analfabetii din TR. De la premier, pana la postacii avortoni: v, imbecilitatea personificata, alupigus, perversiunea absoluta, Paulus, orfan abuzat de mic, mircea agramatul, ion, incultul, Mircea Nica bolshevicul inspumat, etc. E totusi lamentabil.

9 martie 2018 21:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.