Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Galaxiile nu sunt insule de stele statice - sunt dinamice si mereu schimbatoare, constant puse pe miscare in intunericul Universului. Uneori, asa cum se vede intr-o imagine suprinsa de Hubble, galaxiile se pot ciocni intr-un accident de proportii cosmice, arata un comunicat al Telescopului spatial Hubble, insotit de fotografiile facute de Observator astronomic.

O noua imagine spectaculoasa a fost realizata de Camera de supraveghere avansata (ACS) a Hubble si de Camera Wide Field 3 (WFC3).

Este o noua versiune a unei imagini deja publicata in 2008, care facea parte dintr-o colectie mare de 59 de imagini ale galaxiilor care fuzioneaza.

La 350 de milioane de ani-lumina distanta, in constelatia lui Cetus (The Sea Monster), o pereche de galaxii spirale tocmai au inceput o fuziune magnifica, transmit reprezentantii Telescopului spatial, care detaliaza pe marginea imaginilor surprinse in momentul in care cele doua ansambluri se cionesc.

Integral pe HotnewsComentarii

Pula... parerea mea.

12 martie 2018 14:27

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul COSMOSUL 8 DUMNEZEU 8; COSMOSUL 12 HRISTOS 12; Cosmos 7 Hristos 7; Cosmosul 8 Tișbitul 8; C.OS.MOSUL. C-Creier, OS-Soare, MOSUL-Somnul. Somnul Creierului-Soare. Eu sînt Lumina Lumei. Eu sînt ușa. De va intra cineva prin Mine, se va mîntui, și va intra și va ieși și pășune (păș.une. păș-pas, une-neu-nou, limba germană, pas nou) va afla. Va afla pas nou sau viață nouă în Împărăția Cerurilor.

9 martie 2018 15:37

Timbolschi Preoteasa-Pizdake Manuela: evenimentul pare a nu fi fost cu nimic mai prejos decât “accident galactic” în care pizdele onor-mamelor mele s-au ”ciocnit” (mai precis: ciocănit, n.m.) cu diverse penisuri spiralate și spirochetate (apărute accidental pe traseu, n.m.), fapt ce a dus la ”fuziunea” uro-fecalică care sunt eu astăzi! Cu respect, TP-PM & HotPoollaFakeNews

8 martie 2018 22:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.