Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Angela Similea (71 de ani), diva muzicii din Epoca de Aur, a fost dintotdeauna o prezenţă discretă, iar în ultimii ani s-a retras din activitatea publică, dar şi din cea muzicală. Click! a aflat că nu mai există cale de întoarcere şi că solista a pus cruce defintiv activităţii care i-a adus gloria: muzica.

Decizia Angelei a venit după o perioadă foarte grea din viaţa ei. Mai întâi i-a murit mama, în toamna anului 2010, apoi, în aprilie 2011, s-a stins din viaţă soţul ei, Victor Surdu, în urma unei boli necruţătoare. Ce a urmat a fost greu de dus: datoriile la bancă, în urma unui credit de 698.000 de euro, au copleşit-o, aşa că artista a pierdut mai multe proprietăţi.

Integral pe Click!Comentarii

v Toti imbatrinim. Cred ca ar fi greu pt ea sa mai cinte la virsta de 71 de ani chiar daca si-ar mai mentine vocea. In privinta banilor, cintaretii spunca au venituri mici, dar te intrebi cum a achizitionat ce are?

7 martie 2018 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.