Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremurile în PSD, ca vremea: dimineaţa furtună, după prânz/Comitet, acalmie, oleacă de lumină, oleacă de albastru. Singur, doar Codrin a ieşit din CExN plouat, iar AKM, prin ricoşeu, aproape decalibrat.

Camarazii ăştia doi, cu revoluţia în suflet, s-au încântat de ei înşişi. Sigur, pe lângă ei, mai sunt câţiva luptători (rămaşi) fără glorie, cam supăraţi, cam frustraţi. Oricum, fără un viitor imediat, cum ar spune Ştefănescu: „Îmi pare rău că, în condiţiile stabilite astăzi, cu 16 vicepreşedinţi aleşi din opt regiuni, jumătate dintre ei bărbaţi, jumătate femei, unii ca Şerban Nicolae şi Pleşoianu nu-şi vor putea depune candidaturile”.

Integral pe GândulComentarii

Adevarul gol golut Taran cum e si-a pus el la picioare cel mai mare partid?

13 martie 2018 19:47

v Dl Dragnea are pula mare. El fute-n cur pe orisicare.

11 martie 2018 20:18

v D-l Dragnea are pula mare. El fute-n cur pe orisicare! Nu va faceti griji, vom castiga si urmatoarele alegeri. Pregatiti-va gaoazele pentru inca 4 ani

11 martie 2018 17:36

Acești monștri n-au venit din altă parte, au crescut la sânul nostru. I-am trecut apa, ca pe scorpioni, și-acum își varsă veninul în venele noastre, din reflex. Otrăvind viitorul acestei țări cu o inconștiență criminală. Nu vă luați după asigurările venite de la președinte. Nu are puterea să salveze nimic. Nu are puterea să stopeze ce va veni. E simplu ce vor: Pentru ce-au furat să fie iertați, pentru ce vor fura de-acum încolo să nu mai fie tulburați. Acești criminali cred că statul sunt ei. Și vor ca statul să arate, cât de curând, ca ei. Singura salvare este doar în mâinile și voința acelor români care respectă acest pământ unde s-au născut și-au învățat carte. Doar ei pot spune: Stop joc, am greșit când v-am dat puterea, mincinoșilor! De azi încolo trebuie să plecați, nemernicilor! Poporul are acest drept suveran! Dacă nu va uza de ele cât de curând, praful și pulberea se va alege de acest stat. comisarul.ro.

11 martie 2018 15:01

Robert v, esti liber in seara asta? I mean, daca nu te fute Dragnea, vino repede la RIN. O sa-ti dau de-o fasole.

9 martie 2018 20:23

gica ,contra Mitocanii din toate taberele sunt anuntati pe aceasta cale sa nu transforme zona comentariilor in camp de lupta ! Aici sunt numai schimburi de idei si impresi (cine are!)

9 martie 2018 17:48

v D-l Dragnea are pula mare. El fute-n cur pe orisicare! Nu va faceti griji, vom castiga si urmatoarele alegeri. Pregatiti-va gaoazele pentru inca 4 ani

8 martie 2018 17:23

alupigus De fapt, preturile au scazut cu 25%, iar puterea de cumparare a crescut cu 30%. Nu puneti botu' la minciunile soroshiste! procurorii pushi de scroafa Macovei au recuperat 10% (adica 1 miliard de euro) din prejudiciile de la condamnatii corupti din PSD, PD-L, PNL, PMP, futu-le muma-n cur sa le fut!

7 martie 2018 18:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.