Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În timp ce la București scandalurile pe legile Justiției și murdăriile din DNA au devenit principalul subiect de dezbatere, la nivelul Uniunii Europene problemele de fond se învârt în jurul banilor. Bugetul UE pentru următorul exercițiu va suferi corecții importante ca urmare a Brexit-ului. Marea Britanie, important contributor, lasă o gaură la cotizații care trebuie compensată de celelalte țări; în același timp se profilează reduceri drastice la programele care interesează prioritar România - subvențiile agricole și infrastructura.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sictirescu Dragnea ar fi facut 8 spitale regionale si 200 de km de autostrada, dar nu l-a lasat binomul. Oricum, preturile au scazut cu 25% si puterea de cumparare s-a dublat! Cu Dragnea presedinte vom avea cele mai multe autostrazi din Europa!

6 martie 2018 20:37

Liviu Dragnea Oricum nu-i accesam ca nu depuneam proiecte. Duca-se! 4 ani nu se va construi nici un spital, nici un km de autostrada. Oamenii vor merge cu magarusi ca la noi in TR. Si iar vom lua 45% la urmatoarele alegeri.

6 martie 2018 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.