Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Foarte mulţi dintre utilizatorii reţelei mobile de voce a Telekom se plâng din cauza unor probleme tehnice. De altfel, şi compania a postat pe contul oficial de Facebook că experimentează „disfuncţionalităţi de natură tehnică”, în ceea ce priveşte serviciile de voce şi date mobile.

Adevărul a încercat să contacteze departamentul de presă al Telekom România, însă numerele de telefon nu funcţionează, ele fiind, cel mai probabil, afectate de aceeaşi problemă resimţită de majoritatea utilizatorilor reţelei de telefonie.

Mai mulţi utilizatori ai reţelei s-au plâns în comentariile postării de pe contul oficial de Facebook al Telekom România că nu pot primi sau efectua apeluri şi că reţeaua de date nu este în stare funcţională. Mulţi dintre aceştia spun că locuiesc în locuri diferite din ţară, dar că problemele experimentate la utilizarea reţelei se aplică indiferent de zonă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.