Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost invitatul Danei Chera în emisiunea „Adevăruri de viață”. Politicianul a răspuns sincer la întrebarea ce a simțit atunci când toată lumea a râs pe seama declarației sale privind oaia.

„Au venit la mine cei care mă pilotează, cei care îmi țin evidența ieșirilor din media. Sunt un om stăpânit, venit din aluatul pământului și știu cum să mă comport în acest mediu din care am izvorât. Eu sunt stăpân pe mine și știu ce fac. Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură. Nu-l fac de dragul dragului sau de o emoție temporară”, a declarat ministrul.

Acesta a vorbit și despre iubirea sa pentru oaie.

„Au venit la mine cei care mă pilotează, cei care îmi țin evidența ieșirilor din media. Sunt un om stăpânit, venit din aluatul pământului și știu cum să mă comport în acest mediu din care am izvorât. Eu sunt stăpân pe mine și știu ce fac. Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură. Nu-l fac de dragul dragului sau de o emoție temporară”

Acel concept a izvorât dintr-un dialog foarte ușor instrumentat de presă când mi-a pus întrebarea că domnul Dobre vrea să schimbe brandul de țară și e oaia. Eu am simțit o plenitudine deosebiră și pe care am stăpânit-o cu expresia feței spunând: „În regulă. Este o gândire sănătoasă. Li aici am început să brodez.
România are o resursă extraordinară pe care din nefericire nu au văzut-o mulți și tot din nefericire nu au vorbit depsre ea. Resursă de 4.8 milioane de pajiști.

Această suprafață, ea nu poate fi folosită decât de taurine și oile care se urcă până dau cu capul de cer. (...) Voi susține până voi muri această specie, această specie este din ce în ce mai căutată”, a declarat Daea.


Comentarii

felix sugi pula , curul si chiloti! Daia!

8 martie 2018 10:47

Miorita perversa de la stana Vreau sa mi-o bage Daia si in pizda, si in cur si in gura.

7 martie 2018 14:06

Oaia M-a violat Daia!

7 martie 2018 12:04

Nea Costel Date-n pula mea!

7 martie 2018 9:42

Brian Swarran omul asta-i tampit. o tine una si buna - oaia.

6 martie 2018 15:30

oaia d'aia vreau sa ma futa daia - oaia

6 martie 2018 10:31

@ 5 martie 2018 15:51 Bou ești tu cu toată familia ta de dobitoace, Boule. Muie!

5 martie 2018 19:01

bijbok Sa dai limbi in pizda la toate oile!

5 martie 2018 16:44

Sicterescu Postaci idioti, datorita lui Daea mancati cu bani ,mai putini ! Adica mai....ieftin boilor ! Sictir !!!

5 martie 2018 15:51

Gicu Sustine "oile" din guvern, si magarul din capul partidului! La asa alegatori, alesii pe masira!

5 martie 2018 9:53

E clar ! De data aceasta oaia este nea Tudorel cel voinicel ce-a facut kk pe el. Panimaesi?

5 martie 2018 6:55

Petre D'aia Voi sustine oaia cu mustata de Teleorman pana voi muri!

5 martie 2018 6:51

Erată a se citi cooperative

4 martie 2018 22:48

A fost invitat la emisiunea Danei fostă Grecu? Unde acest patruped a deschis gura și a făcut ceea ce știe el mai bine, adică a behăit, până toată emisiunea s-a behăiseu. Băi Berbecule, tu al cui ministru ești băi? Agricultura României e privată, nu mai există colhozuri sau cooperatice agricole de producție, așa că tu ce pula berbecului mai belești ca ministru? Ce agricultură mai faci tu, băi ciobene berbecit? Sau tu iei oaia și o pui capră? Adică și căcatul de Dragnea a mai făcut un minister al agriculturii, numai ca să existe degeaba? E adevărat că ministerul agriculturii a existat și-n guvernele trecute, problema e acum, ce face acest minister degeaba? Minister care e plătit cu salarii europene, pentru behăiala patrupedului berbec care e ministru? Îi dau mUE acestui berbec cu decicație, dar muie de la măgarul mitropoliei. Vă-n gură cu agrucultura voastră cu tot!

4 martie 2018 22:47

love sheep date-n pula mea !

4 martie 2018 22:17

Petre D'aia Iubesc oaia. Cu ea mi-am inceput viata sexuala.

4 martie 2018 21:56

Oierul Da in Romania sunt 4,8 milioane de pajisti, dar politicienii incompeteni au facut ca in ultimii 30 de ani sa dipara interesul pentru animale sa nu mai fie rentabil. Lipsesc structurile care sa valorifice ceea ce se produce pe aceste pajisti.

4 martie 2018 20:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.