Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cântăreaţa de muzică populară Maria Tudor s-a stins din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2 martie. Cu numai câteva zile în urmă împlinise 71 de ani, iar peste mai puţin de o săptămână ar fi trebuit să participe la un spectacol în Timişoara. Cel care i-a descoperit trupul neînsufleţit a fost chiar soţul acesteia, Luca Novac.

Cel care a descoperit tragedia a fost chiar soţul cântăreţei. „A intrat în cameră să se odihnească şi n-a mai ieşit”, a declarat soțul ei, Luca Novac, potrivit ziuadevest.ro. Trupul neînsufleţit al Mariei Tudor a fost depus sâmbătă la Capela de la Cimitirul din Calea Lipovei, iar duminică va fi dus acasă, la Brad, unde va fi înmormântată, potrivit dorinţei acesteia.

Maria Tudor era foarte apreciată la nivel local, iar concursul televizat „Dialog la distanţă” i-a dat posibilitatea Mariei Tudor să se afirme pe plan naţional. În 13 noiembrie 1965, judeţul Hunedoara a concurat cu judeţul Bacău, iar Maria Tudor era un element esenţial al moţilor care au câştigat. Cântecul ei „Când vii bade de la Deva” a devenit şlagăr.

Integral pe LibertateaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul MA.RIA. MA-Mîna, RIA-Rai. Mîna Raiului; TU.D.OR. TU-Tișbitul, D-Dumnezeu, OR-România. Tișbitul Dumnezeu din România.

4 martie 2018 14:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.