Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar se anunță a fi o inovație din punct de vedere arhitectural. Scena unde vor fi premiați câștigătorii va fi decorată cu un ansamblu sculptural format din 45 de milioane de cristale Swarowski.

Gala premiilor Oscar din acest an va avea loc pe 4 martie, la noi în țară fiind difuzată în noaptea de 4 spre 5 martie, începând cu ora 01:30. Marele eveniment se va desfășura pe scena de la Dolby Theatre, din Los Angeles și va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

Potrivit site-ului architecturaldigest.com, 45 de milioane de cristale Swaroswki vor da strălucire scenei, formând un decor unic, nemaivăzut până acum la gala premiilor Academiei Americane de Film. Producătorii Mike De Luca și Jennifer Todd au apelat pentru a șasea oară la talentul și viziunea designerului Derek McLane, câștigător al premiilor Tony și Emmy.

Integral pe Click!Comentarii

Da, de când nici la negrii nu mai merge cu mărgele de sticlă, uite că au găsit o soluție ingenioasă de a scăpa de deșeuri. evitând astfel plata salubrității - RESPEKT! Cu stimă, Paulus

3 martie 2018 19:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.