Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Frans Timmermans a spus că nu se pune în niciun caz problema asemănării noastre cu problemele din Polonia, cu invocarea articolului 7 şi aşa mai departe. Le-a declarat oficial la televizor", a afirmat şeful diplomaţiei române.


"Nu există şanse foarte mari de a vedea într-adevăr o invocare a articolului 7", a afirmat Meleşcanu, adăugând că "în mod evident nu există niciun fel de legătură între situaţia din Polonia şi situaţia din România".


Comentarii

Paulus @Intrebare legitima: Mă bucur că în rest nu ai obiecțiuni - nu, nu am NICIO ”părere” despre NICIUN homosexuat din NICIUN partid - mă refer (strict) la agitatori și la corupătorii de minori, la ”activiștii” & la aktivizdele care bântuie prin școli, grădinițe, licee, muzee, care-i mțnă pe minori la filme de ”sensibilizare”, care fac ca toși EURO-dracii pe străzi la ”parade”, ș.a.m.d..

3 martie 2018 12:54

Probo Melescanu nu e bagat in seama nici in tzara nici in afara ei. Nu are nici personalitate , nici idei si nici el nu intelege ce vorbeste .Diplomatia romana la ora actuala este egala cu zero.!

3 martie 2018 12:29

Intrebare legitima Ce vor face postacii PSD dupa ce Dracnea va fi condamnat definitiv? Ce vor face parlamentarii PSD care i s-au supus fara sa carteasca?

3 martie 2018 12:18

Mihai In Polonia se da o lege pentru degradarea generalilor si coloneilor comunisti noi nu stim cum sa-i mai umplem de pensii speciale si salarii cumulate , nici eu nu as face comparatia intre Polonia si noi.

3 martie 2018 11:56

Intrebare legitima Paulus, ce atitudine ai fata de homosexualii din PSD?

3 martie 2018 11:31

@Vasile Marin: Da, dar nici EURO-PUȘLAMALELE n-au să mai poată acum (la nevoie) să ne ”călărească” cu ”refugiații”, cu POPO-”căsătoriile” de EURO-bulangii LGBT-ORL-USR, cu ”adopțiile” de HOMO-copii, cu tăierea (ilegală a) ”fondurilor”, cu sistemele de DE-securizare a frontierelor de stat, cu TRATATELE BILATERALE cu Marea Britanie și SUA, etc., nu?! Cu respect, Paulus

3 martie 2018 10:56

Intrebare legitima Melescanu, ultimul ministru cu vechi state la PCR?

3 martie 2018 10:28

Vasile Marin Dar de ce credetzi ca Europarlamentarii nostri au votat impotriva aplicarii art 7 Poloniei....adica excluderea ei de la votul in Parlamentul European pe o perioada de timp si la anularea fondurilor europene...Ptr ca de la Bucuresti de la conducerea PSD+ALDE li s-a dat dispozitzia...caci au nevoie de parteneriat cand se va aplica si Romaniei acesta sanctziune...daca reusesc in final sa "calareasca" justitzia...si vor reusi...

3 martie 2018 10:20

AȘA E - dl.Timmermans F. ARE DREPTATE - dar n-am prea înțeles ale cui cu cine sunt ... ”problemele din Polonia” și nici ce e cu mantra, / incantațiile / (EURO-ritualul șamanic de) ”invocare” a sf. ”articolului 7 şi aşa mai departe” ... Ăsta e (cel mult un) banc (prost), nu?! Cu respect, Paulus

3 martie 2018 9:33

Meleşcanu De fapt, UE ne felicita pentru lupta impotriva DNA.

3 martie 2018 9:20

victor Sigur nu se pune,polonezii au mai multa demnitate.

3 martie 2018 8:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.