Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Situaţia de la DNA eu cred că se rezolvă de la sine, în sensul în care: 1. Ministrul Justiţiei şi-a dovedit acţiunea anti-Justiţie. Cred că presiunea publică va fi din ce în ce mai mare asupra acestei ruşini de ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, să-şi dea demisia şi, de asemenea, cred că vor ajunge şi cei din conducerea PSD-ALDE în curând la concluzia că ar trebui să scape de această ruşine naţională numită Tudorel Toader. 2. Avizul CSM care arată, de fapt, punctul de vedere al sistemului legat de funcţionarea sistemului, aşa cum prevede Constituţia şi legislaţia în vigoare, este grăitor. Şi oricine va îndrăzni să intre cu picioarele peste sistemul juridic din România, din sfera politică fiind, va crea un conflict juridic şi o suprapunere între puterile statului, ceea ce va fi profund neconstituţional şi cred că nici Curtea Constituţională nu va accepta lucrul acesta şi, de asemenea, tot ce înseamnă forţă internaţională democratică va lua atitudine şi va determina într-un final, majoritatea aceasta nocivă şi confiscată de un grup de condamnaţi şi inculpaţi să renunţe la acapararea totală a Justiţiei", a declarat Raluca Turcan, vineri, într-o conferinţă de presă.


Comentarii

Jandarmul din Saint Tropez Corect turcano ! Se rezolva "de la sine" ...da`...numa` daca se desfiinteaza DNA !

3 martie 2018 15:30

Gheorghe Craioveanu @@BB@@- ce spui tu de TURCAN... este valabil ptr tine! Ti-ai facut o descriere super corecta!

2 martie 2018 19:52

BB Turcanu PDL-proasta, trompeta ruginita care indarjeste si mai mult, pe romani, impotriva PNL/Johanis/restul paduchilor. Fa, tampito de politruca, ce aia "anti-justitie" ?! Injecteaza-ti, tu, fa ratato, un vaccin anti-prostie,caci faci mult rau la PNL.

2 martie 2018 19:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.