Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Am văzut duminică cum o efigie a acestuia a fost în mod “simbolic” spânzurată în Piața Victoriei de către “rezist”-enții susținători ai șefei DNA, asta după ce, vineri, un grup de studenți de la Iași, pe modelul tinerilor maoiști care și-au persecutat și ucis profesorii “reacționari” în înfăptuirea “revoluției culturale” din anii ’65 a secolului trecut, “reclamau” că decanul și profesorul lor, același Tudorel Toader, membru al Comisiei de la Veneția… nu știe drept!

Dar cum toate acestea ar putea rămâne fără un efect imediat și concret, “Sistemul” pare să își pregătească minuțios un contraatac. Un plan extrem de pragmatic de discreditare și, în final, de demitere a ministrului Justiției prin transformarea acestuia într-un “penal” a fost deja pus în aplicare prin lansarea în presa cu soldă a unei acuzații potrivit căreia ministrul Justiției a făcut publice documente dintr-un “raport secret” ale cărui informații nu puteau fi făcute publice. Toate acestea indică o ripostă iminentă și directă a DNA împotriva ministrului Justiției, persoană sub autoritatea căruia, teoretic, își desfășoară activitatea, conform art. 132 din Constituție.

Integral pe România LiberăComentarii

Trump Astia-s #rezist, cum e "zgariata" un pic Luluta, cum incep atacurile, bineinteles dupa ce trag ceva pe nas !!! Respect d-lui minisrtu pentru curaj!!!

1 martie 2018 8:09

victor Halal presa! linsarea unui intelectual.Ce stiu acesti studenti manipulati asa de simplu?

1 martie 2018 8:05

Gasca penalilor trece la atac fizic!!! Ce vremuri traim. Malin Bot a fost accidentat intentionat in trafic de o beizadea a unui ofiter de la IGPR! A intrat pur si simplu frontal cu masina in masina lui Malin dupa ce l-a sicanat in trafic cale de mai multe intersectii !!!

1 martie 2018 7:29

Un ardelean E mai mult decat revoltator sa faci o asemanare intre un grup de studenti din Iasi ( care nu erau de acord cu "inteleptul" Tudorel ) cu niste tineri maoisti. Cum poate cineva care se pretinde ziarist sa scrie asemenea enormitati mai mult decat condamnabile!.De-le (?) Dan Chitic, mai bine taceai chitic. Sa-ti fie rusine !

28 februarie 2018 19:48

Decapat? Nu! Tudorel Toader va fi reșapat, adică o să i se dea un prezervativ pe care să și-l tragă peste căpățână, că și așa e o pulă moartă degeaba. Halal ministru! Un slugoi infect și un țucălar de mare clasă! mUE!

28 februarie 2018 18:57

Gicu Tudorel Toader-----DEMISIA !!!g

28 februarie 2018 18:40

Gheorghe Craioveanu @ ION@-Incearca sa aduni stiri si in afara de Romania TV sau Antena 3. Nu pari prost sau cretin, dar nu esti departe. Incearca sa te documentezi si din alte surse....

28 februarie 2018 18:39

Este deci posibil ca Dragnea și cartelul penalilor să fie atât de disperați de perspectiva ca Kövesi să-și ducă mandatul la bun sfârșit, iar dosarele și condamnările să meargă înainte, încât să nu accepte inutilitatea zbaterilor de peste un an și să treacă și această linie roșie. Unicul avantaj major pentru ei ar fi că Tăriceanu, în cele 30 de zile de interimat la Cotroceni, îi va schimba nu doar pe Kövesi și Lazăr, ci și pe toți adjuncții și șefii de secție deveniți indezirabili și va instala în locul lor niște marionete pese¬diste. În rest, suspendarea e sinucidere curată pentru PSD. Ar fi a treia suspendare (ratată) a preșe¬din¬telui atunci când partidul s-a aflat la putere, toate din același motiv: îngenuncherea justiției și a statului de drept. A. Pora.

28 februarie 2018 17:48

Ii vor fi decupati pantalonii si chilotii la fund ca sa inceapa "decaparea" de unde trebuie. Numai ca sorosistii si iohanistii au buze late si dinti ascutiti, asa ca fundetzul sobrului domn Toader ar putea suferi unele deteriorari nedorite. N-ar fi inutil, de aceea, sa-si procure o platose de fonta sau de otel special ca sa nu fie muscat de catre orice neavenit de zona respectiva!

28 februarie 2018 17:39

@Ioane - tu cum poti suporta furtul sistematic al politicienilor, indiferent de partid, din buzunarul tau? Tu chiar crezi 100% povestea asta cu dosare inventate? Chiar crezi ca toti acesti politicieni sunt curati si-si conduc activitatea doar pentru bunastarea ta sau a mea? Esti naiv? Tu cum de nu vezi ca se incearca modificarea sistemului juridic/penal in ideea de a permite un furt facil si fara raspundere al banului public?

28 februarie 2018 17:27

ion Dragi români , cum puteti voi să răbdați rusinea batjocurii lui Johannis,Kovesi,Lazăr si sleahta lor de procurori si judecători corupti si condusi de statul paralel prin șantajarea cu dosare ???? Cum puteți sta și asista la minciunile in față , pe care ni le livrează zilnic Johannis,Koveși si sleahta lor de procurori ,judecători mincinosi ,ziariști plătiți de statul paralel mafiot???

28 februarie 2018 17:14

român Dacă românii mai rabdă incă odată o mare bătaie de joc , asemanătoare cu cea a demisiei lui Băsescu , inseamnă că suntem un neam de nimic!

28 februarie 2018 17:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.