Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A dat bunul Dumnezeu și minunea aceasta. Mulțumită ei, în cursul zilei de marți, am descoperit că ar exista, totuși, un punct comun între domnul prof.univ.dr. Tudorel Toader, fost membru al Curții Constituționale, membru al Comisiei de la Veneția, rector suspendat al Universității “Alexandru Ioan Cuza” și (încă) ministru al Justiției și modesta mea persoană.
Atât dl. ministru cât și eu nutream convingerea că Secția de procurori a CSM va da aviz negativ solicitării de revocare a d-nei Laura Codruța Kövesi din funcția de procuror șef al DNA. Marea diferența e că, în vreme ce eu sunt o persoană particulară care, atâta vremea cât libertatea de gândire și expresie mai este încă garantată în România, mai beneficiez de dreptul de a crede și de a scrie ceea ce vreau și ceea ce îmi dictează conștiința, dl. Tudorel Toader, persoană oficială, este obligat să își cumpănească fiecare cuvințel scos pe gură. Dumnealui nu este 8 ore pe zi ministru și alte 16 persoană psrticulară. Dl, ministru are obligația și morală, și profesională de a face astfel încât 24 de ore din 24 să păstreze neștirbită încrederea românilor în toate organele și organismele al căror rost este să contribuie la înfăptuirea actului de justiție din țară.

Integral pe Contributors.roComentarii

@ transilvanu` Idiot esti tu si vaca ce te-a fatat pe lumea asta, dobitocule. Bai boule, nu mai mugi degeaba, mai bine ia o muie ca te ajuta sa ramai neted la ten.

28 februarie 2018 19:35

transilvanu` S-o credeti voi, idiotilor ! Procurorii sunt (dupa Constitutie !) sub autoritatea Ministrului Justitiei ! Deci Sasu NU ARE CE CAUTA in numirea ori nenumirea procurorilor, indiferent de cat sunt de "generali" ori numai..."colonei" !!!

28 februarie 2018 19:10

Tudorel Toader a pierdut partida? Adică a luat o muie colosală! Păi să-i fie de bine și să se sature, BOUL bolșevic!

28 februarie 2018 18:34

@Alexandru Incearca sa minti mai convingator :) Kovesi la fel ca si Tudorel a fost invitata de CSM. Dar nu e vb de un scor de invitatii raspunse, ci de de faptul ca gluma de raport a lui Tudorel a fost RESPINSA de CSM. In orice alta tara din UE a 2-a zi ar urma demisia, dar nu in Romanika.

28 februarie 2018 17:46

@Frank Jurnalistul asasinat scria articole despre coruptia slovaca la nivel inalt: "Jan Kuciak, 27, had reported for the news site Aktuality.sk on fraud cases often involving businessmen with connections to Slovakia's ruling party and other politicians." Ar fi similar cu un caz a unui jurnalist roman care ar scrie de smecherile lui Dragnea si ar termina cu un glont in cap.

28 februarie 2018 17:42

Frank Slovacia, în stare de şoc; jurnalistul asasinat ancheta posibile legături cu mafia italiană.... Vi se pare cunoscut scenariul???

28 februarie 2018 15:28

Alexandru Mai Mircea , e remiza de fapt. Tanti codeana asta Kovesi nu a vrut sa vina in fata Comisiei Parlamentare sa sustina dare de seama si explicatii. Dar a venit acum la cererea Ministrului. E chiar 0-1 pt Toader, desi putin conteaza. Statul Mafiot si Securist - lucreaza in continuare pentru "linistea noastra" ca si FNI !!!!! :):):):) Totul e o cacealma mizerabila, cu interpusi externi, presiuni inimaginabile si cacaranii tipic romanesti...... O altfel de Miorita, pe scurt!

28 februarie 2018 15:26

Gicu Tudorel Toader, trebuia sa-si plateasca cumva "ciolanul" primit de la PSD - ALDE. Scolit in regimul comunist si devenit o sluga a PSD-ALDE, incearca sa distruga justitia.---sa garanteze libertatea hotilor penali. Am observat ca in Romania sunt inca multi cretini care nu se uita decat pe RomaniaTV si Antena 3, programe care ajuta la indobitocire, asa ca nu ma mir de comentariile facute ...

28 februarie 2018 10:57

analistu` perfect Un alt idiot ! Moraru asta....!!!

28 februarie 2018 10:49

Razboiul romano-roman "Prietenii" Romaniei au reusit sa creeze o falie profunda in societatea romaneasca mai ales cu ajutorul "justitiei". Punand in fruntea iustitiei si a "serrviciilor", dar si in media sau institutii ce tin de cultura si educatie fie alogeni, fie romani puternic indoctrinati prin sorosism, se creaza, la nivelul populatiei, o grupare mai mica, dar foarte vocala si agresiva, care, in numele modernitatii distruge cu spor statul si natiunea romana, precum si majoritatea mai mult sau mai putin tacuta, atasata inca valorilor traditionale romanesti. Pe masura ce romanii fara busola isi abandoneaza si sperantele si tara, tabara minoritara prinde tot mai mult curaj si tupeu, previzibil fiind sa se ajunga la un neofascism pe invers decat cel cunoscut din istorie! Din pacate, acest segment de populatie este alimentat numeric tot mai consistent de indivizizi din noile generatii, tineri (nu neaparat din vina lor!) cu o pregatire scolara precara, tot mai departe de cunoasterea istoriei si a culturii nationale si care ajung sa blesteme "ghinionul" de a se fi nascut romani si chiar sa-si urasca tara cu traditiile si valorile sale! La alegeri, majoritatea va mai functiona o vreme, dar pe termen nu prea indepartat, chiar daca teritoriul ca atare se va mai numi Romania si va arata minunat, romanii ca atare vor fi foarte rari,se vor numi din nou RUMANI si vor fi tolerati in tara lor precum indienii din America si aborigenii din Australia. Poate chiar in rezervatii! Intro asemenea perspectiva, cat mai conteaza infrangerea sau victoria lui Tudorel Toader?!

28 februarie 2018 10:34

RADU "Tema va rămâne una de actualitate drept pentru care, în ultima instanță, ea ar urma să fie tranșată prin voință populară ( ne spune dl. Toader)" - afirma 9:22. Chiar asa, daca cititi comentariul 8:46, vointa populara se va exprima la vot, care va matura legal pe Capetenia Tarii&mafia aferenta. Adica, Kovesi si alte portocale. Siguranta cetateanului a fost pusa la indoiala - prin porcaria comisa de CSM-ul ala.

28 februarie 2018 10:26

Tema va rămâne una de actualitate drept pentru care, în ultima instanță, ea ar urma să fie tranșată prin voință populară ( ne spune dl. Toader). Cum va ajunge poporul să își manifeste opțiunea dl. Toader a omis să ne lămurească. Nu știm pentru moment care vor fi mijloacele la care îl duce gândul pe membrul Comisiei de la Veneția. Se vor duce oamenii muncii puhoi-puhoi la televiziunile controlate de alianța PSD-ALDE spre a rosti discursuri de înfierare a d-nei Kövesi? Vor face aceștia vizite de lucru la Antena 3, la România tv unde vor fi primiți cu pâine și sare de Mihai Gâdea, Mircea Badea, Andreea Crețulescu sau de Cristina Șincai? Va fi iar colindată, cum a fost odinioară de hoardele de mineri, TVR? Iar la emisiunea România 9 Ionuț Cristache îi va aștepta pe vajnici apărători din oficiu ai legalității, așa cum este ea înțeleasă de ministrul Toader, cu platouri de sărmăluțe aburinde obținute prin sponsorizări de sărmanul jurnalist cu talent puțin, dar cu proaptă de la partid ? Se va trece la reînființarea Tribunalelor poporului? Se va pune în discuție și în primejdie ordinea constituțională numai și numai pentru ca onoarea d-lui Tudorel să nu rămână cumva nereperată? contributors.

28 februarie 2018 9:22

Mircea Morariu-Contributoru' Partida a fos câștigată fără discuție de (alde) MICROSOFT, SIEMENS-fugitsu-de-aici, BEHTEL, EADS și de diverse alte HOMO-group-uri infracționale (de ”gen”, n.m.) adiacente, tra(ns)vestite în ”ambasade”! Cu respect, MM-C

28 februarie 2018 9:09

In nevolnicia lor, gastile pesediste , incepand cu Dragnea,Tariceanu, Ciorbea, Dorneanu, Toader, etc…, si pana la ultimul primar pesedist, impreuna cu pulimea acolita, NU citesc comentariile sau articolele critice, NU se uita la televiziunile care-I critica. Numai asa reusesc sa-si conserve unitatea de nezdruncinat si indobitocirea de partid. Faptul ca sunt multi o dovedeste audienta crescuta a televiziunilor afiliate lor. Rusii au de invatat de la tehnicile de manipulare pesediste.

28 februarie 2018 9:08

ALTII ...este o partida pierduta pt. JUSTITIE, ADEVAR, ONOARE, SIGURANTA CETATEANULUI, si, este o prima runda castigata de MAFIE, INFRACTORII Microsoft, EADS, ANRP, musamalizarea MASLUIRII ALEGERILOR din 2012, si a celor cu Johanis. Romanii vor pedepsi crunt - la vot, pe beneficiarii josnici ai faradelegilor comise de Kovesi&Co.

28 februarie 2018 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.