Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Republicii Moldova îi lipseşte un patriot precum Vladimir Putin, a declarat Igor Dodon, preşedintele de la Chişinău, în cadrul unui interviu acordat pentru Deutsche Welle, adăugând că îl susţine pe Putin în alegerile prezidenţiale din Rusia, relatează Unimedia.info.

Declaraţiile lui Igor Dodon vin cu trei săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din Rusia, iar preşedintele moldovean şi-a reiterat sprijinul faţă de Vladimir Putin.

”Nu mi-am ascuns niciodată poziţia. Consider că Vladimir Putin a făcut multe pentru Federaţia Rusă. Republicii Moldova îi lipseşte un astfel de patriot precum Vladimir Putin. De 25-26 de ani noi n-am avut astfel de relaţii cu Federaţia Rusă. A încercat Voronin să facă ceva, dar nu a fost la fel. Nu vreau să mă implic în procesele interne ale Rusiei, dar consider că victoria lui Putin va fi un pas bun de a restabili situaţia atât în interiorul Federaţiei, cât şi în relaţiile externe ale acesteia. M-am întâlnit de multe ori cu Vladimir Putin şi sper că după alegeri vom colabora la fel ca înainte”, a declarat preşedintele Republicii Moldova.

Dodon a vorbit şi despre declaraţiile simbolice de unire cu România semnate de peste 50 de localităţi din Republica Moldova.

Integral pe MediafaxComentarii

TRĂEASCĂ MOLDOVA MARE !!!! Eu consider că Igor DODON este președintele ideal, mai trebuie lucrat la numărul de simpatizanți. Dar Petru Groza a spus: ....poporul a fost învățat să vă iubească, acum o să-l învățăm să ne iubească pe noi!.

27 februarie 2018 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.