Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ura, scarba, repulsie. Injuratura, ocara. Imprecáție, invectívă, sudálmă, suduiálă, îmbălătúră, sictireálă. Un registru infinit a fost activat impotriva Adinei Pintilie. Mai stie cineva ca Adina Pintilie a castigat Ursul de Aur la Berlin?

Băgaţi-vă «Urşii» în fund!“. “Un film cu un continut trivial n-are ce cauta la un festival cultural."Huo! Masturbatoareo!”, "Pintilie, plimba Ursul", Romania voiarista, Romania marturbeaza Ursul - sunt cateva vorbe, dintre cele cu putinta de scris.

In fapt, in afara spectatorilor de la Berlin si a cel putin zece oameni din Romania nimeni n-a vazut filmul. Poate ceva mai mult, daca adaugam echipa de productie si criticii de film.

Integral pe HotnewsComentarii

DA, MAI ȘTIE CINEVA - SUGĂTORII DE euro-POOLI DIN ”PRESA LIBERĂ”, EI ȘTIU!!! Astfel, ei (sugacii, n.m.) constată în prima etapă că ordinele (primite dela direcțiune / ”sponsor” = EURO-ȘPĂGAR, n.m.) de a defeka ode & elogii alinei P. se află în (profund) dezacord cu starea de spirit a publicului, după care încep să-și înjure semenul, acuzându-l de nerecunoașterea ”meritelor” ”culturale” ale premiatei - în concluzie: weiter machen / saugen!

26 februarie 2018 20:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.