Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cum ne protejăm de ger? Mulți dintre noi ne-am pus deja această întrebare având în vedere faptul că următoarele zile vor fi marcate de temperaturi scăzute, iar meteorologii spun că trebuie să ne așteptăm ca termometrele să arate, în curând, și -30 de grade Celsius.

Majoritatea județelor din România se află sub cod portocaliu de ger. În plus, pe tot teritorul țării vor cădea ninsori abundente și va apărea viscolul, motiv pentru care trebuie să luăm măsurile corecte pentru a ne proteja organismul de vremea extremă de afară.

Pentru a evita problemele de sănătate care pot apărea de pe urma expunerii corpului la frig, trebuie să urmăm o serie de sfaturi date de medici. Găsești, mai jos, o listă clară care te va ajuta să te protejezi de gerul de săptămâna aceasta și să ai grijă de familia ta.
Cum ne protejăm de ger? Sfaturi utile în lupta cu temperaturile negative
Cum ne protejăm corpul de ger? Îmbrăcămintea adecvată care ține frigul la distanță

Având în vedere faptul că meteorologii susțin că în următoarele zile temperaturile de afară vor coborî chiar și până la -30 de grade Celsius, primul lucru pe care trebuie să îl facem atunci când ne pregătim să ieșim din casă, fie că mergem la birou sau doar traversăm strada pentru a merge la cumpărături, este să ne îmbrăcăm cu haine care să ne protejeze de ger.

Medicii spun că trebuie să te îmbraci cu geci groase, impermeabile, de preferință lungi. Ideal este să ai la îndemână o geacă mai lungă, căptușită, cu glugă îmblănită care te va proteja de vânt.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.