Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu intenționez ca în comentariul meu de astăzi să vorbesc nici despre ceea ce s-a petrecut în culisele alegerilor din interiorul TVR- și s-au întâmplat multe, toate cu rostul de a asigura nenumărate pârghii unui drastic control politic ce va fi, fără doar și poate, exercitat de PSD-, nici despre realitatea că, la 28 de ani de la Revoluție, SRTV continuă să fie socotită de puterea politică, indiferent de natura ei, o redută ce se cuvine cucerită, că TVR este privită ca fel de agenție guvernamentală, nici despre tot mai slaba calitate și umană, și profesională a celor ce fac parte din respectivele consilii de administrație, nici despre absența oricărei intenții de depolitizare reală a activității bătrânei Doamne din Calea Dorobanți 191.
Cel mai mare partid de opoziție, e vorba despre PNL, i-a desemnat drept reprezentanți în viitorul CA pe domnii Liviu Brătescu și Cristian Petcu. Decizia a fost luată luni, 19 februarie, de Biroul Executiv al PNL care a avut de optat între 30 de persoane ce și-au depus candidatura pentru această demnitate aducătoare deținătorilor ei de o indemnizație de 3000 de lei pe lună. Cam multișor, însă, după cum știm, TVR este o instituție prosperă. La scurtă vreme după desemnare, presa a reamintit că dl. Cristian Petcu face obiectul unei controverse de ordin profesional și moral. Mai concret, dl. Petcu, care a mai fost membru supleant și apoi chiar membru cu drepturi depline într-un alt CA al TVR, a fost acuzat în cursul anului 2014, într-un articol publicat de cotidianul România liberă, că și-ar fi plagiat nu una, ci ambele teze de doctorat.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.