Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ne-a spus că a fost şef de promoţie, procuror sedus de onorabilitatea profesiei, rector la Iaşi, la prima facultate de Drept din România, şi judecător la Curtea Constituţională. Nimic, însă, despre cele mai importante cazuri pe care le-a rezolvat în calitate de procuror, despre realizările sale ca rector şi despre cele mai controversate decizii pe care Curtea Constituţională le-a luat pe vremea când domnia sa era judecător acolo. Unde-au mers 80 de minute de vorbărie, ar mai fi încăput alte 30-40 de minute, ce naiba.

Tudorel Toader n-a înţeles că în războiul dintre utilizatorii lanternelor telefoanelor mobile şi cei care schimbă legile Justiţiei noaptea, ca hoţii, importantă este comunicarea. Sloganul „DNA să vină să vă ia!” a pus la pământ şi a terminat în câteva secunde plictisitoarele fraze în care domnul Toader vorbea despre Inspecţia Judiciară şi despre încăpăţânarea Laurei Codruţa Kovesi de a se prezenta în faţa comisiei parlamentare de anchetă a rezultatului alegerilor prezidenţiale din 2009. Strigătul „Susţin Laura Codruţa Kovesi!” a acoperit vocea stinsă a ministrului Justiţiei, care se chinuia să prezinte articolele şi aliniatele pe care le-a încălcat şefa DNA. Sloganul „Slugile nu iau decizii, doar le motivează!” a scos în evidenţă broboanele de sudoare care brăzdau faţa lui Tudorel Toader atunci când, poticnindu-se, se căznea să explice că Laura Codruţa Kovesi a condus Direcţia Naţională Anticorupţie într-o direcţie greşită. Strigarea „PSD ciuma roşie!” a subliniat din nou faptul că Tudorel Toader a ajuns ministru cu largul sprijin al lui Liviu Dragnea, unul dintre penalii din discursurile preşedintelui Klaus Iohannis.

Integral pe CotidianulComentarii

George Soros Lingaule, te-as fute-n cur nonstop. Lui Mirel Palada de la voi de la PSD i-am platit materul, dar pe tine te fut in cur. Fundatia mea din Romania a fost mereu condusa de psd-isti.

25 februarie 2018 22:00

Lingaul Dl Sorin Avram inteleg ca sunteti prof doctor specialist recunoscut in drept dar in realitate cacanar incult ,troglodit si ziarist cu trei clase,multi nu inteleg decizia dar nu-si permir atata impertinenta dar din nefericire la noi asta e pregatirea si bunul simt al multor ziaristi ,e greu de analizat si scris un articol,pa cand aruncatul cu cacat si laturi il fac multi si au si senzatia ca sunt mari ziaristi.Ura nu e necesara si suficienta pentru scris un articol .Jeguri !!

25 februarie 2018 18:20

ziaristu`S Serios Sorine ? Apropo....cat ai"luat" pt articolu` asta ?

25 februarie 2018 15:55

Marius Ivanescu · o freaca la ”multinationala” Da parca tot io put mai tare ca jegu ala ...

25 februarie 2018 13:36

Dorel Pena · sug EURO-poolla la GEMA-Technik GmbH Iti mai recomand (Blanaru George) sa treci o data pe la mine sa te invat sa-i bagi capu si in cacatu merkelist, cu gura larg-dchisa, sa se umple de EURO-savoare-TTIP, dupa care mai vorbim ....

25 februarie 2018 13:32

@DOMNULE TODOREL... Nu-l mai pupa cu asa foc in fund pe Tudorel ca ti-au ramas buzele lipite acolo, sluga PSD :)

25 februarie 2018 12:06

DOMNULE TODOREL TOADER - RESPECT !!!! Să nu luați în seama SLUGILE ! Noi suntem lamuriti cu cei anti PSD+ALDE , ori sunt prosti ,ori iau dosare tinute la sertar de Codruta , ori manipulati !

25 februarie 2018 9:52

gica ,contra Aprecierile politice de o parte sau alta nu sunt edificatoare referitoare la un personaj Singurele "rezultatele"dau masura valorii unui individ Masurati aceste rezultate la scara timpului si a istoriei si veti determina valoarea indivizilor in discutie

25 februarie 2018 4:49

@ 25 februarie 2018 0:45 (2) În altă ordine de idei, e mult prea subiectiv modul cum o persoană singulară care e subordonată politic PSD-ului și stăpânului său Liviu Dragnea, mă refer la Tudorel Toader, ei bine, el singur s-a scremut să facă singur raportul lui subiectiv bazat pe ce? Pe suspiciuni? Pe toată polologhia aia lătrată la antenele Varanului, polologhie care nu valorează nici cât o ceapă degerată? Madam Kovesi o fi având undele bube-n cap, problema e că acele boroboațe și bube trebuie dovedite în urma unei anchete a unui organ abilitat al statului format din mai multe persoane, care ajung la final să tragă o concluzie clară, obiectivă, nepartinică. La final, ești pervers, fariseu și instigator, pentru că faci aluzia murdară că madam Kovesi e o nenorocită cu dublă cetățenie, care culmea, ar mai face și jocuri străine. Jocuri străine? Hai măi nene, că ești ridicol, ești culmea căcării, sau culmea constipatului. Mă mir că nu-l bagi în căcatul de ciorbă de potroace pe care-l postezi și pe George Soros cu statul lui paralel și lateral, condus de oculții lui iluminați cu lumânarea! Hai sictir!

25 februarie 2018 4:22

@ 25 februarie 2018 0:45 (1) Măi nea Talmudule, ca să nu zic măi Pulăre, pentru că-ți permiți să-l insulți pe autorul acestui articol, care-și spune și el opiniile. Să revenim, măi nea propagansistule bolșevicesc odorat foarte neplăcut. Raportul lui Tudorel Toader l-am citit personal în totalitate, dar deși el pare bine argumentat, are mari lacune și e neconcludent, pentru că sunt destule detalii contradictorii-n el, deci e neconcludent în opinia mea. Undeva Tudorel Toader pune un mare accent pe un fâs, adică pe o bășină, zice el că madam Kovesi se face vinovată de încălcarea principiului de loialitate, adică ce se screme să arate din constiparea mintală în care zace nea Tudorel? Un căcat împrăștiat, evident. Da, sunt câteva articole de lege acolo menționate, pe care chipurile madam Kovesi le-a încălcat, dar în afară de ridicarea unor suspiciuni care sunt extrem de rahitice, nu prea e mare lucru în raportul respectiv. Opinia mea e următoarea, anume atâta timp cât madam Kovesi nu a fost cercetată și anchetată pentru dovedirea acelor suspiciuni de încălcare a legii de către un organ abilitat al statului cum e de exemplu inspecția judiciară, sau alt organ dacă există, toată diareea aia mare și împrăștiată din raportul lui Tudorel Toader e nimic altceva decât un căcat, mare și împrăștiat, ce-i drept, care nu valorează nimic.

25 februarie 2018 4:22

Totusi, s-ar putea ca ala sa fi fost Liviu Avram. Oricum amandoi se trag din biblicul Avraam (sau Abraham), alfabetul ebraic fiind consonantic, nu poti fi niciodata sigur de transcrierea greco-latina.

25 februarie 2018 1:30

CLONȚ de FIER sorin avram? Cum să nu-l știm? E singurul jurnalist care-și elimină pe gură escrementele după ce le molfăie și le stoarce bine, iar din lichidul produs își înmoaie penița ca să-și scrie prostiile...

25 februarie 2018 1:03

Sorin Avram? Asta nu era jurnalistul ce manca cacat la Parlamentul European impreuna cu Liicheanu? Ma baiatule, pe langa Tudorel Toader esti un biet pulengher cu matreata pe creier! Pai ce trebuia sa mai puna omul ala in raport pe langa faptele de politie politica, abuzurile, potlogariile, probele falsificate si minciunile sfruntate ale Codrutei Kovesi si ale procurorii sai preferati? In afara de articolele de legi sau din Constitutie in care se incadrau toate acestea, ce vreai sa mai scrie in raport?! Propuneri de premiere, de avansari si de cocoratii?! Nu vi se pare ca sunteti nu absurzi, ci cretini deadreptul voi cei ce protestati impotriva legilor tarii si legalitatii? Si care e invinuirea la adresa ministrului Toader? Ca a INDRAZNIT sa se atinga de o nenorocita cu dubla cetatenie, care face jocuri straine?! O analfabeta juridic si o persoana de cea mai joasa extractie morala si intelectuala? Esti autist, sau idiot pur si simplu?

25 februarie 2018 0:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.