Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României cere răgaz pentru o analiză aprofundată a raportului prezentat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, arătând că acesta diferă faţă de evaluarea preşedinţiei asupra activităţii conducerii DNA.

Declaraţia integrală:

"Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA şi având în vedere că evaluarea activităţii DNA şi a conducerii acestei instituţii de către Preşedintele României diferă de cea a Ministrului Justiţiei, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administraţiei Prezidenţiale de către departamentele de specialitate.

Integral pe MediafaxComentarii

ana Romanii s-au mai desteptat intre timp de cand esti tu Presedinte si risti sa ramâi cu cei 300000 care ies in strada la comanda ta , a PNL-ului ,USR-ului , #Rezist . 90% dintre romani sustin schimbarea Codrutei si a mizeriei din DNA ,DIICOT, CSM, Inspectia Judiciara !

25 februarie 2018 10:19

ana Mai nene Johannis , tu sa stii ca cei care sunt de prtea Kodrutei si abuzurilor DNA ,sunt cca 300000 in toata Romania si afara ,pe cand ceilalti nemanipulati si cu scaun la cap sunt cateva milioane ,poate 7-8 . Asa ca nu o sa mai pupi tu presedintie in vecii vecilor !

23 februarie 2018 19:36

ion Johannis sustine DNa si Kovesi pentru ca ar putea sa i sa deschida dosarele penale , care sunt ascunse prin sertarele Codrutei!

23 februarie 2018 19:33

p "Nu stiu de ce atita graba" cu demiterea Chiovesoicei. Ghiolbanis "va analiza" raportul d-lui Toader, vreo doi ani, sa inteleaga si el ceva care pt o mare parte dintre Romani este foarte clar. Daca are "norocul" sa mai fie "numit" pe post de presedinte, o va "aranja" si pe Chiovesoaica, pe un post prin strainatate, sa uite lumea de ea, "marca". Javrei Ordinare.

23 februarie 2018 16:12

Trump O spune bine "romanul" Johanis, DNA-ul lucreaza bine impotriva cetatenilor si firmelor din tara asta!!!

23 februarie 2018 10:55

CCXY Si "procurorul" Portocala din Ploiesti, face o treaba buna, nene Johanis ?!

23 februarie 2018 9:05

VAI DE CAPUL TAU ! Demonteaza, bai, cetatene Johanis, fiecare motivare prezentata de dl. Ministru Toader, daca poti ! Dar, nu sari sa aperi si sa sustii - ca proasta-n targ, fara argumente juridice, sa aperi pe infractorii notorii din DNA, in frunte cu plavanca fixata de Basescu.

23 februarie 2018 9:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.