Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Raportul are 36 de pagini in sinteză. Îl voi prezenta în sinteză și îl postăm pe pagina de internet a Ministerului Justiției.”

„Justiția trebuie să fie egală pentru toti, trebuie să fie bună, nu și rea”

„Legile de modificare au fost adoptate e adevărat cu unele modificări, câteva soluții au fost declarate neconstituționale, vor fi modificate de parlament, în sensul deciziilor CCR”

„Demnitatea de procuror e absolut respectabilă dacă este exercitată în limitele competențelor constituționale, cu bună credința, pentru a servi binelui public”

„Prezentul raport nu reprezintă o evaluare a activității DNA”

„Dacă aș sări la concluzii v-aș spune că sunt fundamentate pe un număr de 20 de puncte, 20 de categorii de acte și fapte menționate în prezentul raport, acte și fapte reținute în perioada februarie 2017-febr 2018”

„Am reținut o situație fără precedent a raporturilor dintre autoritățile publice. În 2017 au fost înregistrate trei conflicte juridice de natură constituțională. DNA a fost chemată în fața instanței de contencios. În două dintre acestea, CCR a sancționat comportamentul DNA”

„În sine, o singură decizie a CCR nu are aptitudinea de a duce la revocarea conducerii instituției. Conduitele pot fi corectate. Concluziile sunt diferite când încălcările devin sistematice”


Comentarii

europeanu acest zero barat,aceasta secatura comunista,acest prost cu diploma,acest cacat umed este analfabetismul ajuns la apogeu ! Ca toti pesedeii.

23 februarie 2018 21:55

Trump Respect pt profesionalism d-le profesor, nu luati in seama toti latraii.

23 februarie 2018 10:51

Marin Tudorele esti o sluga. Raport facut ca pe vremea comunistilor,la comanda lui Dragnea si Tericeanu.

23 februarie 2018 8:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.