Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În ultima vreme am tot avut discuții despre iertare și uitare, mai ales cu o prietenă care pare că poate să ierte orice nedreptate care i s-a întâmplat. Așa doarme ea liniștită, spune. Poate că asta e superputerea ei. Recunosc că m-am simțit puțin invidioasă pe cineva care are amintiri atât de vii despre abuz și nedreptate și vremuri negre și totuși reușește să trăiască ca un om perfect funcțional. Și asta pentru că ea chiar e un om perfect funcțional, nu doar un om care simulează asta.

Am ascultat-o de fiecare dată, chiar dacă nu contribuiam cu nimic la poveste. Mi se părea că amintirile mele sunt prea șterse ca să merite menționate. Asta până când am văzut un clip uploadat de BuzzFeed în care un bully și o victimă se întâlneau pentru prima dată după 15 ani. Încă și mai mult, bully-ul voia să își ceară iertare pentru ce a făcut. Și iată cum se termină clipul cu ele două (că erau două tipe) îmbrățișându-se și plângându-se că, de fapt, ele erau atât de asemănătoare și nu și-au dat niciodată seama.

Integral pe RepublicaComentarii

@22 februarie 2018 12:52 Paulus, tu trebuie sa fii pus neaparat pe un soclu, meriti un monument, esti atat de prost, idiot si cretin incat meriti un monument, adica un Cacat conservat in formol ca sa fie lasat sa se mumifice, asezat pe un soclu tot de cacat, dar cu forma de soclu. Bai Pulifrici, tu iti dai seama ca esti foarte bolnav la cap, adica cretin, retardat si oligofren?

23 februarie 2018 0:39

Ionut Du-te mai fata la psihiatru. In clasa a 6-a ar trebui sa ai alte preocupari.

22 februarie 2018 17:44

Așa că mai că m-am îmbrățișat și eu (pe mine - mă, n.m.) căci și eu am realizat că sunt (oarecum) ... asemănătoare, după care am pus mâna pe seringă și mi-am mai injectat o doză de aer (în cur, n.m.) și am mai defekat vreo 5-6- ”articole” de ”sensibilizare”... Cu respect (și cu degetul pe trăgaci, n.m.) Sînziana Republicnu-Wolff

22 februarie 2018 12:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.