Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este aşteptat în această seară, la ora 18.00, să prezinte mult aşteptatul raport privind activitatea managerială din cadrul DNA.

Demnitarul a anunţat luni pe Facebook că astăzi urmează să susţină o declaraţie de presă la sediul ministerului unde va prezenta un „raport privind activitatea managerială la DNA”. Tot luni, cu doar câteva ore înainte de anunţul făcut de ministru, premierul Viorica Dăncilă spunea că Tudorel Toader trebuie să facă o evaluare, un raport al activităţii DNA, să prezinte acest raport şi „să facă corect ceea ce trebuie să facă, de fapt, un ministru al Justiţiei“. Iar la 24 de ore de la toate acestea, adică marţi, Toader a avut o întrevedere de peste o oră cu preşedintele Klaus Iohannis. La finalul întâlnirii, ministrul Justiţiei a precizat că subiectul întrevederii cu şeful statului a fost statul de drept, precizând că nu a participat o altă persoană la discuţii. El a mai menţionat că deşi a mers la Cotroceni cu un dosar, în acesta nu era raportul despre activitatea de la DNA.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.