Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu va lua niciodată o decizie care să-l plaseze în afara legii, a afirmat miercuri vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu.

"Există nişte competenţe în cadrul cărora domnul ministru al Justiţiei trebuie să se înscrie, pentru că nimeni nu e deasupra legii", a afirmat senatorul PSD, la Parlament, în contextul conferinţei de presă de joi a lui Tudorel Toader pe marginea raportului privind activitatea managerială la DNA.

Întrebată ce aşteptări are de la ministrul Justiţiei, Ecaterina Andronescu a spus: "Să-şi îndeplinească misiunea pe care şi-a asumat-o".

"Domnul ministru este un profesor de Drept care întotdeauna are argumentele acasă, care întotdeauna când afirmă ceva justifică pe baza legislaţiei care este în vigoare. (...) Decizia domniei sale este o decizie care se încadrează în limitele legii. Domnul Toader nu va lua niciodată o decizie care să-l plaseze în afara legii şi să ne determine pe noi să spunem - 'iată cine este în afara legii pleacă'. (...) Eu cred că domnul ministru mâine va prezenta un raport. Trebuie să prezinte un raport, pentru că a creat atât de multe aşteptări şi la populaţie şi la presă şi la noi şi ca urmare cred că nu poate să mai iasă de sub aceste aşteptări. Şi de aceea cred că mâine va prezenta un raport şi raportul va fi argumentat din punct de vedere juridic. Nu am nicio îndoială!", a arătat Ecaterina Andronescu.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.