Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Au mai rămas puține ore până când ministrul Justiției, dl. Tudorel Toader,își va face publice concluziile referitoare la activitatea în fruntea DNA a d-nei Laura Codruța Kövesi.
Nu întâmplător am folosit în fraza anterioară cuvântul „concluzii”și am evitat cuvântul „verdict”. Fiindcă nutresc şi speranţa, şi credinţa că dl. ministru va recurge iarăşi la o stratagemă. O stratagemă la urma urmei salvatoare grație căreia va evita nu doar o mare nedreptate, ci va pune la adăpost și debilitarea gravă, poate chiar compromiterea pe termen lung a ideilor de anti-corupție și justiție ce ar putea fi puse de azi încolo la cheremul poftelor politice.
Nu cred, mai corect spus, îmi place să sper că dl. Toader nu îşi va asuma riscul de a pune complet în primejdie viitorul luptei anticorupţie din România şi de a propune măsura cea mai drastică și cu consecințe dintre cele mai imprevizibile.Aceea a demiterii d-nei Kövesi. Măsură a cărei urmare imediată ar putea fi destructurarea pe termen lung de aici încolo a DNA. De unde și primejdia izolării europene a României și o suită de sancțiuni devastatoare.

Integral pe Contributors.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.