Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fierbere mare pe scena politică în așteptarea „sentinţei” date de ministrul Tudorel Toader. Acesta a promis să prezinte joi raportul despre activitatea DNA. Anunţul a dat mari speranţe PSD-ului că Laura Kovesi ar putea fi revocată din funcţie. Între timp, partidele de opoziţie îşi dau contre cu social-democraţii şi încearcă să ticluiască un plan de atac. Tensiunile la nivel politic îi încolţesc pe demnitari şi generează speculaţii. Toate acestea, în plin scandal al înregistrărilor cu procurori din „unitatea de elită” a DNA care măsluiau probe.

Subiectul DNA a devenit tabu la PSD. Partidul aşteaptă cu nerăbdare raportul, iar comunicatorii care până mai ieri se lansau în acuzații și pronosticuri tac mâlc acum. Deputatul Florin Iordache a declarat pentru „Jurnalul” că la partid nu s-a mai discutat despre raport. A recunoscut că toți stau ca pe ace până când va ieşi la iveală documentul pe care Toader încă îl „piteşte” printre hârtiile ministeriale.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.