Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a fost marți la DIICOT unde a prezentat noi dovezi despre relația dintre Mihai Lucan și companiile din industria farmaceutică. Potrivit acestuia, doctorul Lucan a dezvoltat mecanisme complexe prin intermediul instituțiilor pe care le controla pentru a încasa șpăgi uriașe de la firmele de medicamente.

”Profesorul Lucan, într-o incompatibilitate strigătoare la cer şi încălcând legea cu bună-ştiinţă, şi-a înfiinţat o societate, un soi de ONG, o fundaţie numită Societatea Română de Boli Genito-Urinare, prin care foarte mulţi ani a sifonat sume foarte importante. Urmează această suspiciune pe care o ridic eu să fie probată cu mai multe dovezi pe care le-am adus. La uşa profesorului Lucan era coadă. Erau o grămadă de firme de medicamente care încercau să-i câştige bunăvoinţa, deoarece el s-a aşezat în multiple situaţii de incompatibilitate. Era şi şef de secţie, era şi preşedintele consiliului de administraţie al spitalului, era şi cel care dicta ce reţete să se facă, hotăra ce medicamente ies de pe piaţă.”, a spus Emanuel Ungureanu.


Comentarii

p Cred ca este pacat ca un medic Lucan sa ajunga intr-o astfel de situatie. Am inteles ca este o capacitate in domeniu si este pacat ca nu se ocupa de meseria lui. Cred ca a fost o "eroare", voita cu angajarea la stat si privat. Este plina tara de "Lucani". Nu stiu de ce nu se ia masura de a separa "apele" macar acuma, sa nu se mai intimple pe viitor astfel de cazuri.

21 februarie 2018 23:24

Cave malus Dar de ce doar el pentru ca sistemul cu gonirea pacientilor de la spitalele de stat catre cabinetele particulare se practica de multi.

21 februarie 2018 10:00

Parpules Daca-i asa de vinovat de ce nu-i arestat ?

21 februarie 2018 9:32

CETATEAN Dr. Lucan a actionat la Cluj, in parohia prea-cinstitului Boc PDL-hotz sluga Basescului. Fraudele dr. Lucan sunt musamalizate de prea-cinstitul Boc, sluga nenorocita care, a pauperizat pe romani - taieri de salarii, pensii, indemnizatii.

21 februarie 2018 9:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.