Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că există, de la preluarea funcţiei de director SRI de către Eduard Hellvig, "o schimbare de atitudine" la această instituţie, prin "revenirea la misiunea sa de bază".

"Există, din fericire, şi o schimbare de atitudine pe care am notat-o de la preluarea funcţiei de director SRI de către Hellvig, despre care mi-am exprimat la început nişte rezerve, dar trebuie să salut schimbarea de atitudine şi deciziile care au fost luate, în conformitate cu prevederile legale şi care respectă rolul pe care trebuie să îl îndeplinească un SRI, un serviciu de informaţii, într-o societate liberă şi democratică", a afirmat marţi Tăriceanu, după audierea sa în Comisia pentru controlul activităţii SRI.

Integral pe AgerpresComentarii

Statul paralel lateral Aha! Adică Tăriceanu ce spune de fapt? Că agenturilii străine și serviciile agenturilii își văd de treaba lor în mod normal? Păi atunci cum e cu toată tevatura aia cu statul paralel? Sau ăla e condus de Geoge Soros și de către Ocultă? Oculta cui? N-are importanță atât timp căt e Oculta rozalie, acea ocultă pe care o tot pomenește un cretin idiot pe Feisbuci. Acum că ne-am dat seama că numai culoarea rozalie contează, suntem mai liniștiți decât Tăriceanu.

20 februarie 2018 23:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.