Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cristina Neagu, aflată în cursă pentru câştigarea celui de-al patrulea titlu rezervat celei mai bune handbaliste din lume, a declarat că este gata să se implice în diverse proiecte în sport şi educaţie alături de Sports Hub. Jucătoarea de la CSM Bucureşti şi căpitanul echipei naţionale a devenit şi imaginea Red Bull în România, un adevărat colos la nivel mondial în lumea sportului.

„Cred că este un moment în cariera mea în care trebuie să privesc mai mult către viitor, să fiu mai dedicată şi mai deschisă dincolo de terenul de handbal. Îmi doresc foarte tare să mă implic în proiecte care rezonează cu valorile mele. Cred foarte mult în sport şi în educaţie, cred că cele două merg foarte bine împreună, fără a renunţa la una în detrimentul celeilalte. Faptul că sunt considerată un model pentru copii şi pentru sportivii mai tineri mă responsabilizează cumva să dau ceva înapoi sportului şi vreau să împărtăşesc mai mult din experienţa acumulată în toţi aceşti ani de carieră. Cred că este o datorie a noastră, a sportivilor de top, să împărtăşim din experienţa noastră celor mai tineri, să ne implicăm în proiecte care să aducă schimbări în bine sportului“, a declarat Cristina Neagu.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.