Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cofondatorul mărcii pręt-a-porter Guess Paul Marciano a fost exclus de la orice responsabilitate operaţională în aşteptarea rezultatelor unei anchete privind acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva lui, a anunţat marţi societatea, relatează AFP.

Consiliul de administraţie al Guess a format "o comisie specială din care fac parte şi doi directori independenţi pentru supervizarea anchetei în curs asupra acuzaţiilor de conduită inadecvată" a dlui Marciano, a precizat societatea într-un comunicat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ariciul Lumea modei,lumea artei,lumea muzicii,lumea filmului,lumea interlopa,lumea puturosiloe,fitzosilor ,arogantilor,care s-au adunat in jurul frumosului si au pus stapanire pe el,nimeni nu intra daca nu e acceptat si nimeni nu iese decat futut si cu banii luati.Ma gandesc la Michael Jakson, de pilda.l-au stors de vlaga si de sanatate,lipitorile si parazitii care traiau din muzica lui,pana nu a mai putut .Omul ala a trait pentru muzica lui si atat.Banii si foloasele au fost ale celor care erau in jurul lui.Si au fost frate.situatia e cam la fel si in moda si in arta,ca sa nu mai spun de futaiurile si abuzurile din cinematografie unde vedetele deabia acum au curajul sa -I dea pe goarna.

21 februarie 2018 10:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.