Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătoarea Geanina Terceanu a fost ridicată, de acasă, de poliție, după ce a fost condamnată la șapte ani de închisoare, în dosarul în care a fost găsită vinovată că a primit mită.

Mai mult, Terceanu va rămâne și fără suma de 185.000 euro, banii reprezentând mita primită.

Terceanu era vizibil distrusă și nu a mai avut niciun mesaj de transmis.


Comentarii

KKK Justitia patronata de Kovesi ! Periculoasa Justitie pt cetatenii cinstiti, dar, mama-buna pt borfasi. Mai mare rusinea sa vedem judecatoare arestata, dupa ce am admirat pe Portocala&Co, procurorii groazei din Ploiesti. Metastazele ramase din regimul cancerigen Basescu&pdl, acum pnl.

21 februarie 2018 6:17

Ce să-i fac dacă a fost proastă? Dacă era politician și membru de partid PSD, era condamnată cu suspendare și rămânea și cu banii. Acum n-are decât să facă pârnaie. Bine, bine, condamnarea madamei judecâtor e justificată, dar în cazul unui primar din Ploiești care a făcut o pagubă la bugetul statului de 8 milioane de lei, de ce e condamnat cu suspendare? Unde e dreptatea legii? Elena Udrea a aruncat miliarde de euro pe parcuri la sate și săli de sport tot la sate, unde n-are cine să facă sport, terenuri de golf la sate și terenuri de fotbal în pantă, telegondole în Valea Jiului ca să se ducă minerii la șut pe schiuri, dar n-are nici o problemă, a fufut-o homalăul ăla al eu până a lăsat-o cu burta la gură, acum e în Costa Rica și se scarpină-n bijboacă la plajă. Unde e dreptatea legii? În Pula calului, evident!

21 februarie 2018 0:35

Lute Sper ca a ramas cu pensia cuvenita la final !!

20 februarie 2018 19:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.