Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a acuzat, intr-un comunicat de presa, ca inspectorii scolari judeteni ar fi demisi "in mod abuziv printr-un nou val de faxuri", fiind vorba in primul rand cei care au dat in judecata ministerul si care au castigat in prima faza, dupa ce in august 2017 au fost demisi astfel 13 sefi de inspectorate scolare.

"Pe langa acestia, sunt si alti inspectori generali si generali adjuncti in aceeasi situatie, cauza reprezentand-o lipsa carnetului rosu. Acestia au fost anuntati ca la evaluarea activitatilor manageriale din anul scolar precedent au obtinut punctaj 'nesatisfacator', ceea ce inseamna ca sunt demisi in mod automat. Este revoltator! PSD doreste subordonarea tuturor inspectorilor scolari. Vor sa numeasca inspectorii judeteni din pixul ministrului, fara concurs, fara criterii transparente si fara sa se tina cont de competente. PSD vrea sa puna interimari pentru a controla profesorii si directorii din scoli prin intermediul 'inspectorilor militanti de partid'", afirma Turcan.

Integral pe Hotnews



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.