Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost testată antidoping mai mult decât rusoaica Maria Sharapova. Așa arată lista tuturor jucătorilor care au trecut prin astfel de teste în 2017, listă publicată marți de Federația Internațională de Tenis. Fostul număr 1 mondial a fost testată între 4 și 6 dăți în timpul turneelor, și de mai mult de șapte ori în afara competițiilor.

Maria Sharapova, revenită pe teren în 2017, după ce a fost suspendată pentru consum de meldonium, a fost testata de cel mult trei ori in timpul turneelor și de ce putin sapte ori în afara acestora. Sorana Cirstea și Monica Niculescu nu au scăpat nici ele de astfel de teste. Lista ITF arată că cele două au fost testate de cel puțin 14 ori. Atât în turnee cât și în afara lor: 7+ cu 7+.

Integral pe CotidianulComentarii

Pute E si normal ca ale noastre au fost gasite dopate nu iapa aia ,de aia a fost bagata si peste rand in fata.E corect fa Federatie Internationala ??

20 februarie 2018 19:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.