Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR susţine că liderii coaliţiei de guvernământ vor să încheie o înţelegere cu guvernul ungar prin care România se obligă să asigure din 2022 jumătate din necesarul de gaze al ţării vecine, adică urmează să asigure aprovizionarea cu 4,4 miliarde de metri cubi degaze naturale anual, ce urmează să fie extrase din Marea Neagră. USR susţine că acordul care urmează să fie semnat, anunţat de premierul Orban Viktor, dar negat de partea română, va face jocul Rusiei în domeniul securităţii energetice. „Budapesta profită de slăbiciunea şi slugărnicia liderilor PSD-ALDE, care au nevoie de aliaţi în lupta lor cu justiţia şi statul de drept, pentru a obţine nişte concesii care s-o transforme în lider regional”, susţine deputatul USR Matei Dobrovie.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sicterescu Gazu` din Marea Neagra e...numai cu numele romanesc , fiind "scos" de multinationale care platesc Romaniei o foarte mica taxa la Buget ! Asa ca...."ciocu` mic " - nationalistii lu` peste !!! Sictir !!!

21 februarie 2018 9:07

@ 20 februarie 2018 13:49 Ai revenit spurcaciune cu comentariile tale de idiot debil?

20 februarie 2018 23:27

UP DATE: ”Și în plus, acordul o împiedică pe EURO-scroafa Merkel să mai șantajeze Ungaria, uzând de monopolul auspra gazelor importate tot din ... Rusia, la care liderul ”european” la MITĂ & ȘANTAJ încă mai visează”, se mai precizează în comunicatul (homălăilor & feminizdelor de la) USR-LGBT-ORL.

20 februarie 2018 13:49

Oltean Vinzi gaz contra euro, indiferent cui. "Jocul Rusiei" - cum adica ? Gazul din Marea Neagra, extras de Romania, si vandut pe valuta, sa fie "Jocul Rusiei" ? Aiureli totale. Ca si in cazul gazelor de sist, o multime care nu stie despre ce e vorba, se grabesc ca sa-si dea cu parerea. Lasati specialistii reali ca sa decida. Nu politicieni, indiferent ca sunt PSD, PNL sau USR, Mai bine ar sta toti in banca lor, si sa se bucure d veniturile de parlamentari.

20 februarie 2018 13:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.